Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne arizasi var herifde ya? Kac kere izledin?
Forumda bikere olsun birisi PLi 10 senedir takip ediyorum desin ya.

Öfff...Alıntıladığım mesajdaki görüntüler normal gelmedi bana, sana normal gelmiş olabilir, hesap vermem mi gerekiyor aynı düşünmüyoruz diye?...Ki adamın alınmasını istediğimi de belirtmişim, çok da önem addetmemişim yani, daha ne, tapınmam mı gerekiyor?!...

niasseye acımaya üzülmeye gerek yok kendiside biraz olsun akıl varsa epl takımlarında kalır birşeyler kapmaya calısır

2-3 yıl eplde takılsa zaten bizim ligte havada karada kaparlar

YAĞIZ ‏@Senfo10
Tiote ile Point'te görüşme başlayalı 8-9 saat olmuş ve hala ses yok. Bence ya beklenenden ucuza gelecek ya da sıkıntı var.

YAĞIZ ‏@Senfo10
Fırsat varken Tiote + Lass alabilirsek alalım, Ocak'ta Çin'de transfer dönemi açılınca Selçuk ve Donk'u iteriz oraya diyorlar.

YAĞIZ ‏@Senfo10
Bu bir düşünce ama onları orada alacak bulurlar mı bilemiyorum, Nazifoğlu "olursa, yıl sonu bilançoyu doğrulturuz böylece" diyor.

tiote transferinde biraz risk var açıkçası. kötü de oynayabilir iyi de oynayabilir net bi durumu yok çünkü son sezonu pek iyi geçmemiş şu anki fiziksel ve mental durumu belirsiz. ama diarra gelirse tıkır tıkır oynar o daha garanti bi transfer.

Öfff...Alıntıladığım mesajdaki görüntüler normal gelmedi bana, sana normal gelmiş olabilir, hesap vermem mi gerekiyor aynı düşünmüyoruz diye?...Ki adamın alınmasını istediğimi de belirtmişim, çok da önem addetmemişim yani, daha ne, tapınmam mı gerekiyor?!...
Adam sinirlenmis kayip ettigi icin. Nesi anormal ya bunun? Sen Melonun hareketilerini gordun mu hic? Macta bir hata yapinca adam kendi kafasini yumrukluyordu.
Boyle bir gifle mifle arizali bu sonuca varamazsin. Ha adamin en büyük sikintisi cok sari kart görmesi.

Dostum özet geçer misin.

Tiote tamam mı, Diarradan vaz mı geçtik, Nijeryalı golcüyü kim söyledi, sonuçlandı mı sonuçlar?

Tiote alindi gibi.

Diarra dan vazgecmisler sonra taraftardan tepki almamak icin son gune kadar ısrar edeceklermis.

Forvet konusu belirsiz.

Bugün hersey belli olacak gibi, hadi Diarra gelsin artik.

Yillik 17 az ben 30 kazaniyor diye biliyordum.

Kafanin sabit kalmasi diye bir olgu cidden var sanirim. Bir tik oteye gitmiyor cunku kafada yer etmis.

Gelelim o doneme.

1- fransada yasayan buyuk bir is adami sponsor olmak istedi haberi. Evet insanlarin beklentisi olan cem uzanin sponsor olmasi olayi. Her firsatta vanini bile verecegini soyleyen adamin. Neyse konumuz ayri.
2-
Insanlar gunlerce konustu konularca analiz yapti. Bir liste cikardi ise yaramazlar listesi diye.1 mac tam oynamadan milyon eurolarin kazanildigi su takimda x kadar oyuncu gonderilirse eger sponsor is adami olmasa bile karsilanir denildi.

Bkz: x kadar bos oyuncu gonderilse bile.

Ha anlasilmadiysa yine diyeyim varsayalim net 18 kazaniyor diye bir sonraki sozlesmesinde ayni.veya daha fazla da almak gibi bir zorunluluk yok. Keza 9 milyon euro denilen rakamlar donuyordu ortada. Neyse;
Mevcut donemde
Burak = 3 + macbasi (20bin ×30 olsa 600 bin)
Umut = 2 + macbasi
Pandev = 2.2 + macbasi
Sercan =0.75

Sadece forvet hattina harcanan para duz hesap 8.5 milyon euro idi.
+ burak yilmaza 10 milyon euroluk teklifin geldigini agizlariyla acikladilar.(8m.kalan)

8+8.5= 16.5 milyon euro eder. Hadi bir cilginlik yapayim.yahu diyen adam bu saf sunya yildizina bu parayida verebilirdi.

Bu iki secenek olamazdi demesin kimse. Ve su ibra sizofrenligi bir kenara birakilsin.. En azindan o.donem yapilan beyin cimnastiklerine saygisindan birakilsin.

Tiote aciklansin da rahatlayalim

Diarra transferine göre daha kolay bir transfer

istanbul'a vardıktan sonra taksim point hotel'e yerleşmiş. gelen bilgiler 2+1 yıllık imzaların atıldığı yönünde. bu arada dursun özbek de an itibariyle point hotel'de oyuncu ile birlikte.
(quakerboy - 28 ağustos 2016 22:15)

O değilde bu quakerboy kim ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt