Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime göre "hayır vazgeçmedik". Hatta yarın son bir görüşme yapılıp transferi duyurulacak. Bakalım ne kadar doğru göreceğiz. Zaten dediğim gibi röportajı yayınlayacağım için herkes her şeyi görecek.
sa
vitinho hakkında gelişme var mı?

Burda her allahin gunu oluyo . bi ara suriyeler gurultu yapiyolar sabaha kadar sesleri durmuyo ciktim balkona bastim kalayi sustular 10 dakika sonra yine basladilar aradim polisi dedim bole bole kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok her gece kavga ediyolar seslerinden uyuyamiyoz . gelin susturun sunlari yoksa ben susturcam dedim geldiler konustular tamam hallettik dediler ertesi gun yine ayni. Bizim parkin orda birini bicaklamislar para vermiyo diye annem markete giderken ben onunla gidiyorum yalniz birakmak istemiyom serefsizlerin isi gucu millete salca olmak bunlari bu ulkeye alaninda bide vatandaslik vercekler hirsizlik bunlarda millete yavsama bunlarda bu ibnelere vatandaslik vereceklerine siyahi kardeslerimize versinler adamlar ekmeginin pesinde saygili kafalarini kaldirmaya cekiniyolar ekmeginin pesindeler.

Durum kötüymüs, ve dedigin gibi kimse kimsenin huzurunu bozamaz bu ülkede, Süriyede isler nasil döndügünü bilmem fakat burasi Süriye degil.
Tabi polis ne kadar önemsiyor bilmiyorum kardesim fakat kendin o isin icine sokmak derim ben, bidaha olursa bidaha polise ara.

Yahu adam kafa buluyor.. Inanmayin suna. Simdi yayinla beklemek ne alaka..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Beklemek şu alaka. Transfer resmi olarak KAP'a bildirilmeden, yahut resmi olarak olumsuz sonuçlandığı açıklanmadan evvel bir yöneticinin bu sözleri kamuoyuna duyurması YASAKTIR. Kulüp borsadan ceza yer. Kaldı ki ben bu röportajı birkaç dakika yayında tutup kaldırmıştım. Forumdaki bazı arkadaşlar da şahit olmuş. Yarın transfer konusunda kesin bir açıklama gelsin ondan sonra yayınlarız yalancı kim, doğrucu kim anlaşılır.

Yüzde 99 olayını yayında da söyledi geçen hafta ama olayın üzerinden bir hafta geçti ve dün daha belli değil olay diyor..enterasan..yöneticiler biraz daha dikkatli olmalı konuşmalar yaparken..ağızlarından çıkan bir kelimeyi kaç saat tartışıyoruz burda ve insanlarda beklenti oluşuyor

Beklemek şu alaka. Transfer resmi olarak KAP'a bildirilmeden, yahut resmi olarak olumsuz sonuçlandığı açıklanmadan evvel bir yöneticinin bu sözleri kamuoyuna duyurması YASAKTIR. Kulüp borsadan ceza yer. Kaldı ki ben bu röportajı birkaç dakika yayında tutup kaldırmıştım. Forumdaki bazı arkadaşlar da şahit olmuş. Yarın transfer konusunda kesin bir açıklama gelsin ondan sonra yayınlarız yalancı kim, doğrucu kim anlaşılır.
Işte bende bundan dolayi kafa buluyor dedim. Yönetici bile bile mi verecek bu demecleri yasak ise. Her baska gazeteci gazetecilik adina aninda paylasirdi ve işte bu yüzden yönetici riske girip söylemezdi.

Bunun yani sira Nazifoglu hep net aciklamalar yapti, örnegin Denayer. Ceza meza gelmedi.

99% bitti demesi ceza getirmez, inandirici seyler söylemiyorsun.

Diarra kesin Galatasaray'da mı ?

Yarın kap gelir diyor musun ?

Durum kötüymüs, ve dedigin gibi kimse kimsenin huzurunu bozamaz bu ülkede, Süriyede isler nasil döndügünü bilmem fakat burasi Süriye degil.
Tabi polis ne kadar önemsiyor bilmiyorum kardesim fakat kendin o isin icine sokmak derim ben, bidaha olursa bidaha polise ara.
5-6 yaslarinda bi kizlari var her gun bagiriyo hasta herhalde psikoloji bozulmus kizin ona aciyorum valla. Yan komsu atlatti basiyodu evi zor tuttular bi gun biri paketlicek bunlari du bakalim. Nese konu disina cikmayalim renktas :)

Işte bende bundan dolayi kafa buluyor dedim. Yönetici bile bile mi verecek bu demecleri yasak ise. Her baska gazeteci gazetecilik adina aninda paylasirdi ve işte bu yüzden yönetici riske girip söylemezdi.

Bunun yani sira Nazifoglu hep net aciklamalar yapti, örnegin Denayer. Ceza meza gelmedi.

Ayrıca canlı yayında yüzde 99 diye açıkladı ve ekledi..şu an kapa bildirmemize gerek yok görüşmeleri yaptığımızı canlı yayında açıklıyorum..yani kapa bildirmekle canlı yayında kamuoyuna açıklamak aynı şey gibi konuştu..ceza söz konusu olmaz o yüzden

Gazeteci var, gazeteci var. Ben Levent Nazifoğlu'na "KAP'tan sonra yayınlarım" diye söz verdiysem o sözü tutmak zorundayım. Çünkü bu isimler bize her zaman lazım. Twitter hesabımı kurcalarsanız Tiote'nin daha Türkiye'de adı anılmazken 13 Ağustos'ta ben yazmıştım. Kaynak yine Sn. Nazifoğlu idi. Ben o gün Tiote'yi açıkladığı röportajı paylaşsaydım adam bana bugün Diarra ile ilgili güvenip konuşur muydu? Elbette hayır...

Sabredin. Yarın transfer ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın ben zaten bu röportajı paylaşacağım. Herhalde olmayan bir röportaj için bu kadar net konuşmak delilik olurdu öyle değil mi?

En son duyduguma göre Diarra gelmezse Delikanliya 365 gün ceza verilecekmis

Gazeteci var, gazeteci var. Ben Levent Nazifoğlu'na "KAP'tan sonra yayınlarım" diye söz verdiysem o sözü tutmak zorundayım. Çünkü bu isimler bize her zaman lazım. Twitter hesabımı kurcalarsanız Tiote'nin daha Türkiye'de adı anılmazken 13 Ağustos'ta ben yazmıştım. Kaynak yine Sn. Nazifoğlu idi. Ben o gün Tiote'yi açıkladığı röportajı paylaşsaydım adam bana bugün Diarra ile ilgili güvenip konuşur muydu? Elbette hayır...

Sabredin. Yarın transfer ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın ben zaten bu röportajı paylaşacağım. Herhalde olmayan bir röportaj için bu kadar net konuşmak delilik olurdu öyle değil mi?

Abi senin bu sölediklerinden Diarra transferi olumsuzmuş gibi bi hava sezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt