Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Tiote KAP açıklaması gelir.

Diarra konusu aydınlanır.

Ve sürpriz forvetin ismi yavaş yavaş belli olur.

Selçuk keşke takımın kaptanı gibi davransa zor maçlarda oyuna girse takımı kaptan gibi ateşlese duraksama dönemlerinde direksiyona geçse kenardan ronaldonun euro da yaptığını yapsa bu takımın bayrak adamı olur ve uzuuun yıllar anlatılır ama yedek bırakıldığı ilk maç küscek bana öyle geliyo

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra diye diye gene transfer sezonunu atlatti Dursun. Gecen sezon da Ibrahimovicti. Gene uc bes uyduruk komisyon transferi ile sezona baslayacagiz. Isimiz cok zor.

Bütün bu hesaplar doğru ama işte uefanın bu sene için koyduğu kural kar zarar kuralı değil

Bu sene için konan kural maaş bütçesi 65 milyon €

Seneye eklenecek ikinci kural en fazla 10 milyon € zarar

O zaman tabi kombine Forma önemli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Benim tahminim hükümet çindeki gibi 4 büyüklerin borçlarını bi şekilde halledecek ya rivayı alarak ya da diğer kulüplerin ihalelerinde öne geçerek o ya da bu şekilde çünkü bu gidiş iyiye değil

Nasri net 6 milyon euro maas aliyo . inanmadim pek ama city maasin yarisini oducek diyolar. Adam bugun son 15 dakika oynadi fenada oynamadi. Mac sonu aciklamalarina bakilirsa pek ayrilcak gibi durmuyo. Bu tinerciler neyin kafasini yasiyo kadro kurmalara baslamislar bizi yenceklermis totolari fena kalkti bunlara vodafone arenada koymak sart oldu.
Navasdan filan iyi topçu guardiola dün oynayabilirsin sinyali verdi bence
Sinan Enginde hala reklam yapıyolar diyor maç 2-1 rakip west ham adamlarında çok umurundaydı bjknin parası orda bi galibiyet zaten bjknin verceği para kadar para getiriyor

Diarra çok lüks olacak bence tiote varken

Eh hadi artik milli takim arasinda su oyuncular takima katilsin yapiyorsaniz yapin su transferleri

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

herkese iyi geceler renktaşlar özlemişiz...
Sizleri gerçekten yarın diarra tiote açıklanırsa soluğu GsStorede alıyorum...Ve şunu tescilledim artık kafamda

2 çapsız 1 ipte oynamaz dursun çapsız bir adam ama olası alabileceğimiz oyuncularıda hamza istemediği için oyuna habire olcan giriyordu kurtarıcı diye...
Yalnız tamam dursun çapsız filan ancak mali işlerden acayip anlıyor

Bakın 2 aydır fbjk liler çıldırıyor nasıl alıyosunuz ereni serdarı tioteyi diarrayı diyerek tamam isim isim bakarsak tartışılır hatta son 2 si gelmeyebilir bile o da kabul ama dursun bu kadar cezaların olduğu bi dönemde böyle oyuncuları getirip hemde 65 milyon altında kalıyorsa ve rakip taraftar böyle kuduruyorsa ben teşekkür ederim dursuna bu açıdan yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.

Her açıdan haklısınız grossdan donkuna ancak unutmayın bu takımda hamza denizli gibi geri kalmış zihniyetteki adamlar vardı yöneticilerin bazıları fosilleşmişti bu faktörler ve dursunun hep basının karşısında olması bütün yükü ona yükledi ve kendi hataları da cabası. Ama bir aysal olmasada ben şuan umutluyum 3 gün sonra her şey riekeKİNG e kalınca ve heleki başarı gelince Dursunun bu transfer hamleleri ve maddi düzenlemelerinin de katkısını kimse yadsımaz umarım.

Yalnız tamam dursun çapsız filan ancak mali işlerden acayip anlıyor

Bakın 2 aydır fbjk liler çıldırıyor nasıl alıyosunuz ereni serdarı tioteyi diarrayı diyerek tamam isim isim bakarsak tartışılır hatta son 2 si gelmeyebilir bile o da kabul ama dursun bu kadar cezaların olduğu bi dönemde böyle oyuncuları getirip hemde 65 milyon altında kalıyorsa ve rakip taraftar böyle kuduruyorsa ben teşekkür ederim dursuna bu açıdan yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.

Her açıdan haklısınız grossdan donkuna ancak unutmayın bu takımda hamza denizli gibi geri kalmış zihniyetteki adamlar vardı yöneticilerin bazıları fosilleşmişti bu faktörler ve dursunun hep basının karşısında olması bütün yükü ona yükledi ve kendi hataları da cabası. Ama bir aysal olmasada ben şuan umutluyum 3 gün sonra her şey riekeKİNG e kalınca ve heleki başarı gelince Dursunun bu transfer hamleleri ve maddi düzenlemelerinin de katkısını kimse yadsımaz umarım.

Riva'yi satmasinda

Riva'yi satmasinda
Riva zorla alındı alınacaktı da ünal aysal yoksa niye gitsin ki adam bizim gözümüzde gs tarihinin en iyi başkanlarından biriydi. O rivayı baya değerlendirip borcu kapatacaktı ancak işte siyaset araya girince ne riva kalıyor ne de fbjk nin şikeleri. İkiside hala süperlig de oynuyorsa siyasilerden dolayı ve hala da burunları o kadar havada ki.

Riva zorla alındı alınacaktı da ünal aysal yoksa niye gitsin ki adam bizim gözümüzde gs tarihinin en iyi başkanlarından biriydi. O rivayı baya değerlendirip borcu kapatacaktı ancak işte siyaset araya girince ne riva kalıyor ne de fbjk nin şikeleri. İkiside hala süperlig de oynuyorsa siyasilerden dolayı ve hala da burunları o kadar havada ki.

Birseye gözüm takildi yanliz. Biz (bende dahil) Dursuna cok kizdik küfür ettik ama belkide kendisi Süper Lig takimlarinin baskanlari arasinda en iyi niyetli baskani olabilir. Bunu transferler yüzünden demiyorum ama bence iyi niyetli birisi ama beceriksiz. Dursunun etrafi önemli. Nazifoglu mesela Dursunu son günlerde cok iyi göstermeyi basardi. Dursun bu islere karismasin hatta biryere cikip konusmasin. Kitabini hesabini yapsin yeter.

Tiote iyi çıkmayacak gibi his var içimde..ahmed barusso geldi aklıma..diarra olmazsa sıkıntı..

barusso dediğin adam romada 5 maça ancak çıkmıştır onun dışında bir kariyeri yok... Tiote dediğin adam 6 yıldır premier ligde senede min. 25 maç oynasa 150 maça çıkmıştır.. Sakatlık problemi yaşamazsa epey faydalı olur premier ligin tozunu yutup da bu ülkede başarısız olan çok az oyuncu vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt