Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun savunuluyor lan.

İnanamıyorum.
Ben de ağzım açık ve şaşkın bir şekilde okudum aynen.

Bir kaç transfer görünce 180 derece dönmeye gerek yok, çünkü bunun aynısını Fenerliler yapıyor yıllardır.

"Aziz kötü, Aziz hain" sonra Aziz hoooop bir iki transfer patlatıyor ve yine "en büyük başkan Aziz" "efsane başkaaaaan" diye bik bik ötüyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dursun yetersizi savunulmaya başlanmışsa bilin ki adam hedefine ulaşmıştır. Artık rivayı satmasında bir engel yoktur taraftarın tepkisi geçmişe göre daha az olacaktır. Zaten her türlü satacaktı bu herif orayı hiç olmazsa iyi futbol izlemiş oluruz yıllar sonra buna da şükür ne yapalım

Birseye gözüm takildi yanliz. Biz (bende dahil) Dursuna cok kizdik küfür ettik ama belkide kendisi Süper Lig takimlarinin baskanlari arasinda en iyi niyetli baskani olabilir. Bunu transferler yüzünden demiyorum ama bence iyi niyetli birisi ama beceriksiz. Dursunun etrafi önemli. Nazifoglu mesela Dursunu son günlerde cok iyi göstermeyi basardi. Dursun bu islere karismasin hatta biryere cikip konusmasin. Kitabini hesabini yapsin yeter.

ekip sorunu vardı ,onu da çözdüler gibi.

ekip sorunu vardı ,onu da çözdüler gibi.

Sagol renkdas sen anladin beni. Neymis efendim Dursunu savunmaya baslamisim transferler yüzünden. Dursun gözümde halen beceriksiz ve baskanliga Uygun birisi degil ama son zamanlarda Transfer isine hic karismamaya basladi ve yeni ekibine birakti. Nazifoglunu bu konuda cok önemli ve positif oldu bence.

Merak ediyorum bu sezon sampiyon olursak Dursuna ne gibi tepki verilecek.

Sagol renkdas sen anladin beni. Neymis efendim Dursunu savunmaya baslamisim transferler yüzünden. Dursun gözümde halen beceriksiz ve baskanliga Uygun birisi degil ama son zamanlarda Transfer isine hic karismamaya basladi ve yeni ekibine birakti. Nazifoglunu bu konuda cok önemli ve positif oldu bence.

Merak ediyorum bu sezon sampiyon olursak Dursuna ne gibi tepki verilecek.

ekibin ne kadar önemli olduğunu Ünal Aysal ekibini dağıtıp her işi kendi halletmeye başladığı zaman gördük,hala giren kazıkları çıkartmaya çalışıyoruz.başkanlık ego kasılacak yer değil.

Lassana Diarra'nın bugün yarın açıklanacağını düşünüyorum.

Çünkü Lass'ın futbol oynamaya devam edebilmesi için en mantıklı çıkış yolu bize bir şekilde kendini transfer ettirmek.

Lassana Diarra'nın bugün yarın açıklanacağını düşünüyorum.

Çünkü Lass'ın futbol oynamaya devam edebilmesi için en mantıklı çıkış yolu bize bir şekilde kendini transfer ettirmek.

cezayı indirmişken ödemeyi deneyecektir ki OM'den aldığı parayla ödemesi zor büyük bir ihtimalle bizim gibi yüksek ücret veren bir takıma(biz de dahil) gidecektir

Transferlerin her an aciklanabilecegi günleri cok seviyorum. Tam transfer nöbeti oluyor :)

Stoper, orta saha, forvet. Ha gayret.

Sezon bizim acimizdan cok olumlu basladi. Fenerbahce´yle farki 5´e cikardik ki baslangic icin itici güc oldu.

Zaten Fenerbahce´nin kadro yapisi berbat. Bi transfer de kurtarmaz onlari. En büyük rakibimiz Besiktas olur diye düsünüyorum.

Bu anlamda bu 3 transfer bizim icin cok cok önemli. Bastirin.

La Diarra´nin cezasini ödemeyi kabul etmisiz, o bicim de yillik veriyoruz, hala imaj mimaj hakki diyor ya.

Yerim senin imajini. Baban senin borcunu komple kapatir, cebine de harclik koyar, ama sen "Baba el atmisken bi de araba cek altima ya" demeye benziyor.

Baslatma cifit sakalina simdi. Atacaksan at imzayi.

La Diarra´nin cezasini ödemeyi kabul etmisiz, o bicim de yillik veriyoruz, hala imaj mimaj hakki diyor ya.

Yerim senin imajini. Baban senin borcunu komple kapatir, cebine de harclik koyar, ama sen "Baba el atmisken bi de araba cek altima ya" demeye benziyor.

Baslatma cifit sakalina simdi. Atacaksan at imzayi.

dün bir programda söylüyordu,lokomotiv le alakalı bir konu.lokomotiv in başkanı yokmuş 15 eylül de seçimleri varmış,muhtemelen direk muhatap alınacak birileri yok ve iş uzuyor

dün bir programda söylüyordu,lokomotiv le alakalı bir konu.lokomotiv in başkanı yokmuş 15 eylül de seçimleri varmış,muhtemelen direk muhatap alınacak birileri yok ve iş uzuyor

Hayirlisi bakalim. Keske Diarra olsaydi cünkü her anlamda eksigimizi kapatacakti.

Adam Tiote Sneijder karisimi birsey cünkü (misalen). Hem savasir hem top tutat, pas atar, asist yapar, gol atar vs.

O yüzden cok istemistik. Olmuyorsa da yapacak birsey yok ama ligin dengesini degistirecek bir transfer olacakti.

Ben de ağzım açık ve şaşkın bir şekilde okudum aynen.

Bir kaç transfer görünce 180 derece dönmeye gerek yok, çünkü bunun aynısını Fenerliler yapıyor yıllardır.

"Aziz kötü, Aziz hain" sonra Aziz hoooop bir iki transfer patlatıyor ve yine "en büyük başkan Aziz" "efsane başkaaaaan" diye bik bik ötüyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adı çıkmış Dursunun kanka.

Sarper öyle diyo.

Adam iyice dursuncu oldu yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt