Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder - Diarra - Tiote - Tolga - Selcuk - Josue

Orta sahamiz gercekten Türkiyenin son 10 yilin en iyi orta sahasi olur

Diarra gelmez sanmiyorum 20m masraf yapacagimizi.tiote tolga ikilisi de yeterli..selcuk u kessin riekerink yeter

Galatasaray Trend ‏@gstrend 3 dk.3 dakika önce
Lassana Diarra için son teklif:
1f4cc.png
Sözleşme: 3 yıl
1f4cc.png
Oyuncuya: 4 M €
1f4cc.png
Maç başı: 5.000 €
1f4cc.png
Lokomotiv'e: 6 taksitle 4.5 M €(Hürriyet)

diarra olayında bence puştluk adamın kendisinden kaynaklanıyor muhtemelen biraz daha iyi avrupada olan bir takımdan benzer bir teklif bekliyor olabilir

yoksa armut degilse bizim verdigimiz paraları kola kolay göremeycegini bilir

Sneijder - Diarra - Tiote - Tolga - Selcuk - Josue

Orta sahamiz gercekten Türkiyenin son 10 yilin en iyi orta sahasi olur

Denayer ve forvet de alinirsa, sadece son 10 yilin en iyi orta sahasi olmaz. Bence son yillarin en derin kadrolarindan biri olur.

Bütün mevkilere bakildiginda, alternatiflere bakildiginda ve alternatiflerin kalitesine bakildiginda, bu gercegi kabul etmek gerekir.

Bu transferler gerceklesirse, ben kendi adima yönetimi bu dönem icin basarili sayarim. Neden?

Gereksiz oyunculari gönderdiler, kadro disi biraktilar. Onlarin yerine iyi alternatifler alindi. Tolga ve Derdiyok bize güc katti.

Simdi bekledigimiz transferler gercekten yapilirsa, Umut, Salih, Olcan vs. gönderilirse, basarili saymakta utanmayiz yönetimi.

Ama hala cok is var bakildiginda. Umut, Olcan, Salih, Tarik filan hala kadroda. Stoper,orta saha ve forvet bekliyoruz. Daha yapilacak is cok :)

Denayer ve forvet de alinirsa, sadece son 10 yilin en iyi orta sahasi olmaz. Bence son yillarin en derin kadrolarindan biri olur.

Bütün mevkilere bakildiginda, alternatiflere bakildiginda ve alternatiflerin kalitesine bakildiginda, bu gercegi kabul etmek gerekir.

Bu transferler gerceklesirse, ben kendi adima yönetimi bu dönem icin basarili sayarim. Neden?

Gereksiz oyunculari gönderdiler, kadro disi biraktilar. Onlarin yerine iyi alternatifler alindi. Tolga ve Derdiyok bize güc katti.

Simdi bekledigimiz transferler gercekten yapilirsa, Umut, Salih, Olcan vs. gönderilirse, basarili saymakta utanmayiz yönetimi.

Ama hala cok is var bakildiginda. Umut, Olcan, Salih, Tarik filan hala kadroda. Stoper,orta saha ve forvet bekliyoruz. Daha yapilacak is cok :)

Kesinlikle yapilmasi gereken 3 sey kaldi:

-Cöpleri göndermek
-Diarrayi almak
-yedek forvet (ucuz, maliyeti düsük)

Bugun Kap gelmez sanırım.Son gune bırakcaklar yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun çok hata yaptı diye onu ömür boyu eleştirecek değiliz herhalde?

Geç olsada kulüp son haftalarda doğru şeyler yaptı. Ntvspora karşı yapılanlar olsun, Josue olsun, Tolga olsun bunlar hiç de kötü şeyler değil mesela. Şimdi eski yönetimin aldığı kazıklari satmaya çalışıyorlar.

Eğer önümüzdeki günlerde iyi forvet ve cdm alınırsa oldukça başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olacağız.

Diarra ile Tiote gelirse bundan sonra Dursun Bey diyecegim.

Diarra+Tiote+Niasse+Denayer gelirse Dursun Baskanim diyecegim.

Bunlar ciddi ciddi top class bir forvet almayi düsünmüyordur heralde son dakika hamlesi olarak

Cezayı da biz ödüyoruz,çok para bee.

Bosverin parasini ben sampiyonluk istiyorum. Bu sene sampiyon olalim, fenere kadikoyde koyalim. Uefayla sikinti yasamayacagimiz surece sikinti yok benim acimdan. Cunku Galatasarayda para hicbir zaman tarihte kasada kalmaz. Diarra gelmezse sacma sapan birine verilir mutlaka o paralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt