Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra + forvet +Denayer gelirse ve Denayer sağ bek oynarsa şampiyonluk şansımız yüksek.

Sebepler

1. Beşiktaş 3 kulvarda gidecek. Şampiyonlar Ligi dönüşler ve oncesi potansiyel kayıp.

2. Fenerbahçe çok kötü başladı. Avrupa maçları da var ve kadroları her tarafı götürmez.

3. Konya güç kaybetmiş. Bir de Avrupa maçına çıkacaklar.

4. Osmanlı iki Avrupa dönüşü de puan kaybetti. Oraya asilirken geçen sezonu aratır

5. Trabzon taraftarı gerekeni yapar henüz dengesiz ve kurulum aşamasındadır

Beşiktaş ve Başakşehir tehlikeli ama kenetlenirsek bu sene ŞAMPİYON biziz.

Lazım oyuncu kanka. Hatta çok lazım oyuncu.

O yüzden 3-5 bakmadan alınmalı. Tamam Tiote iyi ama Lassana farklı bir seviye.

Anlamadığım,hani Diarra bizim 4.5'u kabul etmişti,cezayı vereceğimiz paradan taksitle ödeyecekti?Pürüz sadece Marsilya ve cezadaydı?Her kafa farklı bir ses çıkarıyor.

Katılıyorum.Benim bir teorim de,gelecek yıl kesin ceza alacak olmamız.Bundan da yapılıyor olabilir bu kadar transfer.Neyse,şampiyon olalım Onur'un söylediği gibi,gerisi teferruat.

Diarra + forvet +Denayer gelirse ve Denayer sağ bek oynarsa şampiyonluk şansımız yüksek.

Sebepler

1. Beşiktaş 3 kulvarda gidecek. Şampiyonlar Ligi dönüşler ve oncesi potansiyel kayıp.

2. Fenerbahçe çok kötü başladı. Avrupa maçları da var ve kadroları her tarafı götürmez.

4. Osmanlı iki Avrupa dönüşü de puan kaybetti. Oraya asilirken geçen sezonu aratır

ekleyeyim , olası bir inönü galibiyeti beşiktaş'ı psikolojik olarak devre dışı bırakacaktır.

isaac success'i kapıp gelsinler kiralık.

Çocuk çok sağlam. Nazifoğlu kanat forvet alabiliriz demişti. Bu çocuk tanıma uyuyor

Bence bu opsiyonsuz kiralik transferleri cok abartmamak lazim. Besiktas´in durumuna düseriz. Her sezon transfer yapmak zorunda kaliriz.

Josue, Denayer ve forvet cok gelir diye düsünüyorum. Zaten transferleri geleneksel olarak gec yapiyoruz, hep sikinti yasariz.

Misal Besiktas. 2 hafta sonra Sampiyonlar Ligi baslayacak. Daha transfer yapacaklar da, oyuncu oynamaya baslayacak da, CL seviyesinde katki verecek de.

O zamana kadar 2 yenilgi üst üste alirlarsa, o transferlerin de hicbir anlami kalmiyor acikcasi.

Bosverin parasini ben sampiyonluk istiyorum. Bu sene sampiyon olalim, fenere kadikoyde koyalim. Uefayla sikinti yasamayacagimiz surece sikinti yok benim acimdan. Cunku Galatasarayda para hicbir zaman tarihte kasada kalmaz. Diarra gelmezse sacma sapan birine verilir mutlaka o paralar.

Sen de hakkımızdaki karalama kampanyalarına uyuz oldun değil mi?

Kadıköy'e ilk kez bu kadar ağır kalite farkı ile gidebiliriz.Ben galibiyet şansımızı yüksek görüyorum.

Denayer ve forvet de alinirsa, sadece son 10 yilin en iyi orta sahasi olmaz. Bence son yillarin en derin kadrolarindan biri olur.

Bütün mevkilere bakildiginda, alternatiflere bakildiginda ve alternatiflerin kalitesine bakildiginda, bu gercegi kabul etmek gerekir.

Bu transferler gerceklesirse, ben kendi adima yönetimi bu dönem icin basarili sayarim. Neden?

Gereksiz oyunculari gönderdiler, kadro disi biraktilar. Onlarin yerine iyi alternatifler alindi. Tolga ve Derdiyok bize güc katti.

Simdi bekledigimiz transferler gercekten yapilirsa, Umut, Salih, Olcan vs. gönderilirse, basarili saymakta utanmayiz yönetimi.

Ama hala cok is var bakildiginda. Umut, Olcan, Salih, Tarik filan hala kadroda. Stoper,orta saha ve forvet bekliyoruz. Daha yapilacak is cok :)

umut gidiyor kayseriye. Olcan ve Tarık sıkıntı.

Sebepler

Aynen,işte kenetlenmeli bütün camia.Çok uyuz oldum ben,son günlerde dönen siyaset muhabbetlerine.Şampiyon olarak en ağır cevabı vermeliyiz.

Sen de hakkımızdaki karalama kampanyalarına uyuz oldun değil mi?

Kadıköy'e ilk kez bu kadar ağır kalite farkı ile gidebiliriz.Ben galibiyet şansımızı yüksek görüyorum.

Katiliyorum. Ben yillardir soylerim ve beni fenerlilikle suclarlar ancak ne soylediysem mactan once de cikar. Kadikoye cok saglam bir orta saha ile gitmedigimiz surece galibiyet cikarma sansimiz yok. Tiote-Lass orta sahasi oradan galibiyetle doner. Bu mesajimida burada tutuyorum 11. haftada alinti yaparim.

Yalniz Besiktasin bizi yenecegini dusunuyorum 5. hafta cunku takim defansi hic oturmadi.

Katiliyorum. Ben yillardir soylerim ve beni fenerlilikle suclarlar ancak ne soylediysem mactan once de cikar. Kadikoye cok saglam bir orta saha ile gitmedigimiz surece galibiyet cikarma sansimiz yok. Tiote-Lass orta sahasi oradan galibiyetle doner. Bu mesajimida burada tutuyorum 11. haftada alinti yaparim.

Yalniz Besiktasin bizi yenecegini dusunuyorum 5. hafta cunku takim defansi hic oturmadi.

Ben berabere biteceğini düşünüyorum o maçın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt