Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve josue burda mutlu olur da kalmak istersen 1.5-2 ye bile alınabilir.
Bu arada herkese merhaba.Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum.

Porto bedava veya bedava sayılacak bir miktara oyuncu falan satmaz sırf bunu engellemek için zaten sözleşmesini uzatıp kiraladılar. Normalde 2017de bitiyordu 1 sene daha uzattılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu:Josué

ben performansının yüksek olacağını ve sonucunda ya güzel bir kazık yiyeceğimizi yada elimizdeki iyi bir oyuncuyu parlatıp başka bir kulüpte izleyeceğimizi düşünüyorum.

5-6 milyon satınalma opsiyonundan bahsetmişti Nazifoğlu her ne kadar kabul etmemiş olsak da.
Kısacası bu fiyattan aşağıya gelmeyin diyor Porto.

5-6 milyon satınalma opsiyonundan bahsetmişti Nazifoğlu her ne kadar kabul etmemiş olsak da.
Kısacası bu fiyattan aşağıya gelmeyin diyor Porto.

bu dakika 5 milyon opsiyon konulması bence mantıklı olurdu. Beğenirsek bundan daha düşük bir ücretle alacağımıza inanmamız biraz garip geliyor bana.

2'si birden gelecek olsa Tiotenin görüşmeye başlandı KAP'ı çoktan bildirilirdi adam ülkeye ayak bastı neticede.

Haklı olabilirsin ama detaylı bir sağlık testinden sonra gelir zaten kap açıklaması. Ben hala tiotenin gelmesinin diarra ile bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Tiote tamamen selçuğa yönelik bir hamle.

Haklı olabilirsin ama detaylı bir sağlık testinden sonra gelir zaten kap açıklaması. Ben hala tiotenin gelmesinin diarra ile bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Tiote tamamen selçuğa yönelik bir hamle.

DUrsun yönetimi her transferi futbolcu ülkeye gelmeden önce açıkladı..İlk kez oldu böyle gelip de görüşeceğiz ayağı..
Diarra kime yönelik bir hamle ? Tolganın şu formunu görüp de hiçbir hoca kesmek istemez.. Ya diarra ya tiote gelecek ki %90 bu isim tiote olur

Gençler, bu slim fit vp hodjam fena saplayacak fenere,adam gitmeden uefa dan onay almış mobying yapıldığı için gidebilirsin demişler, şöyle Infantino şemsiye resimleri hazır olsun hoş adam Fifa da artık ama her.şekilde şemsiye is loading

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençler, bu slim fit vp hodjam fena saplayacak fenere,adam gitmeden uefa dan onay almış mobying yapıldığı için gidebilirsin demişler, şöyle Infantino şemsiye resimleri hazır olsun hoş adam Fifa da artık ama her.şekilde şemsiye is loading

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mx4Xepd.jpg

Semsiyeyi acacak diyorsun yani.
Takimda birlik kalmamis birlik. Dick felan bu takimi düzeltemez. Napmaya calsiiyorsa artik Aziz.

Birtek VP degil Dick'de fazla kalmaz böyle devam ederse. Tazminat Üstüne Tazminat muahahahahaha

Bugün bari Denayer açıklansa ya da en kötü Umut,Olcan,Tarık,Salih in ayrılık kapları gelse

Umut son günde gider Kayseriye. Tarik ve Olcan kaldi gibi malesef..

Ben bi forma aldım yengenizle bana ben görevi tamamladım sıra yönetimde .... getirin diarrayı bir forma daha net ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt