Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City satmak istiyordu ama son günler elden cikaramazsa kiralayabilir

Tabi Bony ancak cok iyi para verilirse gelir onun icin su anda bütce yok gibi

benim baska bir düsüncem ise tioteyi alip o daha uygun oldugu icin diarra icin düsünülen bütce iyi bir forvet icin kullanilabilir

- Çok para kazanıyor
- EPL takımların yarısında iş yapar
- City yaklaşık 30m avroya satın almıştı

O yüzden bize kiralık olarak geleceğini zannetmiyorum. Mantıksız geliyor.

Umut gidiyor Selçuk kulübeye çekilecek Tiote Geliyor beyler herkes çocukları hazırlasın Lassana da gelirse bu hafta çok kan dökülecek

Beni de "dark side" tarafına çekmek için uğraşıyor son zamanlarda zaten @Sarper Yıldırım :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen yıl Hamza'nın aklına uyuyordu,taraftarla iletişimi kopuktu,salak saçma işler yapıyordu eleştiriyorduk en ağır biçimde.

Hamza'yı kovdu,hepimizin övgüyle bahsettiği Riekerink'i bazı taraftarlara rağmen getirdi takımın başına koydu,takım güçlendi,daha da transfer olacağı konuşuluyor her ne kadar son güne bırakılsa da.Tek eleştireceğim,bazı transferlerin meblağları.Serdar'a 4.5 verilmez.Tolga'ya da verilmez diyordum lakin bir şey diyemiyorum şimdi bonservisine,yıllığı fazla diyelim onun da.

Şaka bir yana,adı çıkmış dokuza,inmez sekize yapmaya gerek yok.Geçen yılki transfer dönemi rezaletinin sorumlusunun Hamza olduğu çok açık.Adam aynı hatalara Bursa'da bile devam ediyor.Ben gerçekten inanıyorum Tanman'ın dediklerine.Hamza veto etmese Maxi Pereira da bizdeydi,Kalinic de,Konoplyanka da.Yönetim 2 kupalı,4. yıldızı takan teknik adama bir şans verdi,hata etti onun aklına uydu.Yaptılar bir acemilik,o dönemde sizden bile daha ağır eleştirmiş olabilirim,biliyorsunuz yorumlarımı.O zaman da Hamzacılar Dursuncuydu,onlarla atışıyorduk.Şimdi de olumlu bir hava yakalandı,ben de yaptığı iyi işleri söylüyorum başkanın.Ne yapalım,sırf o zaman eleştirdik diye kendi egolarımız için hala acımasızca eleştirmeye devam mı edelim?Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri.Riva falan o kadar kolay peşkeş çekilemez.Müsterih olun o konuda.Mutlaka kokusu çıkar.

Isterlerse 100.000 versin kayseri, yeterki defolup gitsin baska takimi sabote etsin

Aykut İnce:Tiote'nin dizinde büyük problem olduğu bilgisi geldi... Sağlık kontrolü önemli bakalım ne çıkacak

hayirdir

Lescott ve Konoplynka yi alsak iyi olmazmı Son Dakika. İkiside Yunanistan a gidebilirmis

Edit : imza atmış bile aek ye

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tiote olmazsa Diarra kesin olmali ozm. Sakat ise kalsin Tiote.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Tiote sağlık kontrolüne girmiş bir daha.

Alın şu Diarra'yı be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt