Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiote nin bir bacağı diğerine göre güçsüzmüş o sorun ronaldo da da var diyorlar

Bu arada kimse dememiş ama tiote'yi sırf fransa-moskova cephesine baskı yapmak için getirdik belki ama şimdi adamın sakat olduğu ayyuka çıkınca diarra birden daha da değere binmiştir, adama blöf yapamazsın.

çok amatörce bir hamle oldu bu ne yazık ki.

mikel dururken gidip cürük adami mi getirmisler!!!

Liv Hospital, Medical Park'a bağlı zaten.
aslında tam olarak değil , hisse sahipleri ve yüzdeleri farklı bir de MP grubu tekrar satıldı i sponsorluk olayları değişti biraz.Halen liv'de rutin kontroller yapılıyor , MP 'a gitmeleri biraz istisna ama sağlık ekibi tanıdıktır sorun olmaz yani.

Bugün tüm olumsuz haberler gelmeye başladı. Forvet yok ön libero yok giden yok

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

31ine mi bitiyo transfer

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Çok teşekkur ederim.

Tabi sporcuların yaptığı egzersizlerde oluşan yırtıklar gibi bişi geçirmedim fakat benim bir dizimde iç menisküsüm yok, ameliyatta dikilemeyeceğini karar verip aldılar.

Kıkırdaklarla aynı görev grubunda olduğunu biliyorum ama aynı dokuda olduğunu bilmiyordum. Benim bildiğim kıkırdaklar kemiğe bitişik kemiği koruması için gelişen yapıdır, menisküs işe daha çok sert bir zara benziyo benim gözlemlediğim.

MarvinTheMartian

kırkırdak 3 tiptir renktaşım. Menisküsün yapısı da hyalin tip kıkırdaktır. Özellikle medial menisküs yırtıklarında diz yan bağları(kollateraller)de de yırtık oluşur ve toparlaması 1 ayı bulur ama dış(lateral) menisküs yırtıkları büyük değilse sorun yaratmaz kapalı(artroskopik) ameliyat ile onarılır.

Arkadaşlar bugünkü şartlar altında menisküs cok problem değil.

İki kere menisküs ve ön çapra bağ ameliyatı geçirmiş biri olarak (iki ayrı diz, yani aynı dizde tekrar etmedi bu sakatlıklar) menisküz 4 haftada atlatılabilecek bir sakatlık problem değil.

Asıl sıkıntı bağ kopması ve raporda geçtiği söylenen iki bacak kaslarındaki farklılık bence.

Bu tür kas farkları bağ ameliyatlarından sonra ortaya çıkar. Bende iki kere oldu bu.

MarvinTheMartian
Allah korusun Bilic döneminde bjk altyapıda mıydın?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt