Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela diarra ismi hiç gündemde olmasaydı ve jong akşam gelecek denseydi burada eminim ki ben de dahil bayram vardı ama işte diarra :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray, Cheik Tiote'den vazgeçmesinin ardından daha önce 'evraklar yetişmez' korkusuyla transferini askıya aldığı Nigel de Jong'a imza attırma kararı aldı.

Nigel de Jong ismi geçtiğimiz günlerde Wesley Sneijder'ın cezasını görüşmek için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le Florya'da toplantı yapan menajer Guido Albers tarafından teklif edilmişti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Los Angeles Galaxy kulübünün formasını giyen Hollandalı futbolcu bu gece İstanbul'a geliyor.

Riekerink'in çok istediği De Jong, 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllık 2 milyon 200 bin euro kazanacak olan futbolcunun kulübüne herhangi bir ödeme yapılmayacak.

Diarra bence olmayacak artık. Hiç bir açıklama yok

De jong geçtiğimiz sezon Donk yerine alınsaydı bir şey denmezdi ama artık geçti. Bu adam hantal bir adam bu geleceğine scout önerisiyle birini alsınlar.

[FONT=&quot]Galatasaray, Cheik Tiote'den vazgeçmesinin ardından daha önce 'evraklar yetişmez' korkusuyla transferini askıya aldığı Nigel de Jong'a imza attırma kararı aldı.[/FONT]

[FONT=&quot]Nigel de Jong ismi geçtiğimiz günlerde Wesley Sneijder'ın cezasını görüşmek için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le Florya'da toplantı yapan menajer Guido Albers tarafından teklif edilmişti.[/FONT]

[FONT=&quot]Amerika Birleşik Devletleri'nde Los Angeles Galaxy kulübünün formasını giyen Hollandalı futbolcu bu gece İstanbul'a geliyor. [/FONT]

[FONT=&quot]Riekerink'in çok istediği De Jong, 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllık 2 milyon 200 bin euro kazanacak olan futbolcunun kulübüne herhangi bir ödeme yapılmayacak.

GAMASPOR[/FONT]

De Jong bildigin kasap abi. Burda en az 3 kirmizi kart görmezse ben ne olayim

de jongtan gecmis artik

temposuz oldugunu kabul ederek cop abd ligine gitmis

bizim ortasahayi toplayamaz

De jong , çok da ağır değil abartmayın. Tamam çok tempolu değil ama öyle kağnı da değil . Melo çok mu hızlıydı , melo'nun daha az tekniği olanı işte

De Jong bonservisi yokmus yillik 2 Milyon €. Tiote olsa 1,5 + 1,5 verilecekti. Ayni hesap. De Jong sanki Süper Lige daha Uygun

De Jong'u 1-2 senedir izlemedim şu anki durumu nasıl bilmiyorum, Melo gibi sert bir oyuncu. Hava toplarında vasat, ayağı çok iyi değil. Leiva, Diarra gibi isimlerden sonra tatmin etmedi ama hayır diyemeyiz maalesef ön liberoda adam yok.

Yarım saattir elim terledi telefon ısındı nargilemi bile içemedim hadi arkadaş belli olsun artık bağzı şeyler

Tioteden Allah korumus oldu. Hic istemiyordum bu transferi. Newcastle gibi yahudi hesabi yürüten bir kulüp neden biraksin 1,5 milyona.

Tabikide kurtulmak icin. Bizim hamite 1,5 milyonluk teklif gelipte hamitin de gitmek istedigini düsünün, bayram ederiz.

Aynisi tiote icin gecerli. Kalite olarak hamitden bi fazlasi yok.

Cok sevindim gercekten.

Hadi ya Diarra olsun ya Mikel, en son care Melo ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt