Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10 Proud to be part of this football project in my city, introducing Galatasaray Köln !
26bd.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1e9-1f1ea.png
@GalatasaraySK #cimbom

CrCeAV_W8AAvNOn.jpg

CrCeAWBWgAAdKHh.jpg

vay be

Beyler twitter da bi hashtag başlatma zamanı gelmedi mi sizce de belki sağlam bir organizasyon yaparsak belki çok talep olursa yönetime bir şekilde mesaj gider ve de jong yerine diarra'ya yönelebilirler ha böyle boş boş beklersek koyun gibi olursak da önümüzde de jong'u koyarlar :D :D

adam evlatçı olsa donk u oynatırdı en başta ki de jong a okadar laf ediyoruz da şu anki bütün ortasahamızı cebinden çıkarır ama bize diarra lazım orası ayrı

ben de aynı şeyi söylüyorum.adam hem evlatçı değil hem de futbolu çok iyi biliyor.o yüzden de jong transferine felan evet demez.kim alıyor,neren çıkıyor böyle isimler anlamıyorum.diarra mikel tiothe felan derken emekli olmuş bi adam gündeme geliyor.

Lassana gelmicekse eger , neden almadigimizi dogru düzgün acikliyabilirlerse okadar fazla tepki cekmezler, ama yok mesela 4 senelik maliyeti 18mio€ bize tuzlu geldi ayaklarlan gelirlerse cok küfür yerler, adama ozaman sorarlar, siz bunu bastan bilmiyormuyduz, yabanciya gelince mi akliniza mali durum geliyor,cöplere okadar para sacarken mali durum olmiyormu vs. Ama yok cikip Diarra ne biliyim bizi oyamamaya calisti, veya Menejeri gittikce fiyat yükselti felan derse ve bizde buna inanirsak, tepki az olur :)

Lassana Marsilya' da 2 milyonun altında kazanıyor deniyordu. Cezayı azaltmak için ortalara düştüklerine göre belli ki başka kulübe transfer olmak istiyor, anladığım kadarıyla bizden başka ciddi talibi de yok somut olarak; Batı Avrupa' nın elit kulüpleri istiyor olsa zaten rekabet etme şansımız yok. Bu durumda ödenecek ceza dahil edildiğinde 6 milyon gibi bir rakam pek gerçekçi durmuyor. Öyle bedelleri ödemek doğru da olmaz. Senelik 3.5-4.5 milyon net maaşla, sözgelimi 2+1 yıllık anlaşma iki taraf için de makul görünüyor...

Tolga transferi yapılmamış olup Selçuk' a mecbur kalsa idik defansif direnç anlamında tek başına Diarra transferini yetersiz bulurdum. Ancak Diarra+Tolga ikisi birden bir nevi çift B2B gibi orta sahayı toparlayabilirler diye düşünüyorum...

bizim yönetim spor tarihimizin en beceriksiz yönetimi olabilir cidden. adamlar bişeyler yapmak için didiniyorlar belli ama yapamıyorlar çapları,becerileri yetmiyor. kaç zamandır bi tarık,umut,olcanı gönderemediler şimdi de sözleşme feshedip dünya kadar para verecekler. yapamıyorsunuz bu işi bari bırakın daha fazla rezil olmadan

olcan gitti, daha gitmesi gerekenler: umut bulut, umut gundogan, tarik camdal, endogan (kiralik), berk ismail unsal (kiralik), salih dursun (kiralik)

umut bulut kayseri'ye gitmek uzere

salih dursun gaziantepspor veya alanyaspor'a gidecek

Lassana ile oyalayınca De Jong transferi çok tepki görecek, medya da ezecektir onu muhtemelen. Çok yanlış yaptılar çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt