Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek oturacagi icin sorun degil sigthorsson ama ön libero daha iyi bir futbolcu olmali

sightorsson iyidir yedek için. yine önlibero işini en sona bıraktılar ÖNLİBEROOOOO alın lan

Diarra olmalıydı. Yedek forvet olarak idare eder bir isim sıkıntı yaratmaz, Denayer olmasa da olurdu ama Diarra kritik isimdi. De Jong bizim aradığımız isim değil. Güç katar elbette şu ön liberosuz takımda, geçen sene Donk'un oynadığı bir takımda oynar mutlaka ama Diarra gibi fırsat transferi değerlendirilebilseydi keşke. Yazık oldu.

Kelimesi kelimesine düşüncelerimi yazmışsın :)

Arkadaslar sigtirson iyi transfer , ben beğenmesem de adamı yarış için alıyorsun; ya bu adamlar forvet dahi almayacaklardı, şükür edin . Dediğim gibi millet diarra yüzünden yine üzüldüğü için böyle konuşuyor . Keşke hiç adı çıkmasaydı vallahi jong'a çok sevinirdim ama işte şimdi sevinemiyor insan

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu arada sakat tiote > saglikli selcuk.

hatta sakatligindan dolayi butun bir sene oynamayacak tiote > butun bir sene oynayacak selcuk.

o derece yani.

Başlatacaksınız ama avrupada olmadığımız bir sezonda saçmalıklarına. Avrupada değilsek ligde şampiyonluğa oynamaycak mıyız? sigtursun ne yahu? Adında tursun olan adamdan turşu bile olmaz.

Diarra gelmez artık, boşuna beklemeyin. De Jong, Sigthórsson ve Denayer gelir transferi kapatırız.

de jong gelicekse diarrayla beraber gelmeli. yoksa felaket olur. benden soylemesi.

De Jong tabi Diarra'dan sonra hayalkırıklığı oldu ama Sigthorsson iyi transfer. Beklentimizi çok aşacak bir adam olur.

Taraftara guzel oluyor, niasse'yi gecen sene istemediniz, simdi gelmek istiyor ama yonetim istemiyor, kesin tepkiden korkuyorlardir, alin ozaman sigthorssun'u izleyin.

Bi de nazifoglu alacagimiz forvet kaliteli olmasi lazim diyodu, sigthorsson mu kaliteli?

Remy, Niasse, Diafra Sakho, Enner Valencia - oyuncu kiraliyorsan iyi oyuncu kirala, takima katki saglayacak oyuncu kirala, heyecan verecek oyuncu kirala.

Hem sigthorsson hem nigel de jong beni tatmin etmiyor. 1 tane heyecan veren yildiz oyuncu alinmasi lazimdi, almiyorsan ozaman taraftari stada gelmediginde cikip söz etmeyeceksin, kombine satilmiyorsa söz etmeyeceksin, formalar az satiliyorsa söz etmeyeceksin.

Lassana ile anlastik diyorsunuz, ama tiote'yi istanbula cagiriyorsunuz, nigel de jong'u cagiriyorsunuz, dalga mi geciyonuz la taraftarla, cikip adam gibi aciklama yapin, su sebeblerden dolayi olmadi, kusura bakmayin, yok pazar gunu belli olacak, yok pazartesi, yok yarin, geciniz, iyi oyladilar ama haklarini verelim.

Nevzat Dindar:Galatasaray'ın yeni transferlerinden Kolbeinn Sigthorsson bu gece, De Jong ise yarın İstanbul'a gelecek.

Hayırlı olsun.

De jong sigthorsson denayer icime sindi benim.
Lassana son teklife cevap vermemis daha bekletiyo herif bizi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong biraz soru işareti , Donk gibi umursamaz olmaz çünkü hırçın,agresif ama 34 yaşında ne bilim , temposu nasıl olacak çok kararsızım

Hayırlısı olsun artık

tamam nevzatin dedigine göre de jong geliyor.
heycan sifira indi.
bari bi scout transferi olsaydi.
ben yasli oyunculara karsiyim hele düsüste oldugu belli olan oyunculara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt