Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigthorson laf atanlar bence diarra transferi olmadi diye sinirlendi,bende dahil ama sigthorson iyi transfer.birde kiralik tutmazsa almazsin olur biter.

Avrupa'ya gidemiyoruz ve geçen sene çok kötü durumdaydık. Dolayısıyla Avrupa'daki çoğu oyuncuyu ikna etmek güç. O yüzden bulduklarımıza şükretmeliyiz. 1-2 hafta önce forvet transferi gündemde bile değildi.

Sigtorson için birşey demiyorum seneye gider zaten. Orta saha önemli bizim için. De jong temposu ölmüşse biz bitmişiz. Öyle değildir umarim.

Bu transferler beni memnun etmedi bari Denayer de gelsin de oyle telafi etsinler.

Diarra transferi Borsa İstanbul verilerine döndü . Gelip gelmeyeceği anlık değişiyor :))

Yazıklar olsun be. Geçen sezon Forvetin Umut Ön liberon Bilal/Donk sen geliyorsun De Jong ve Sightorsson a laf atıyorsun. Bu laflar erene de atılmıştı. Aslanım 2 maçta 2 gol attı yeni Drogba diyen dansözler çıktı forumda.
Aynen kardes tolgaya da laf eden coktu, tarik camdal olcan adin transfer edilsin diye ölüyordu bunlar zamaninda

bu izlandalı bizim milli takımı dağıtan adam değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum

De Jong burada gömüldüğü kadar kötü topçu değilde işte Diarra gelse level atlayacaktı takım.

Bu yönetim 1-2 sene önceden geliyor galiba. Önceden kimi istedik modası geçtiyse bu sene aldılar. Ha İzlandalı çocuk her türlü bu ligde iş yapar ama Diarra gelmeyince ona bile sevinemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt