Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sighortsson Euro 2016'da 32km/h ile en hizli 2. depari atmis Coman dan sonra

Saka maka ama De Jong gelirse ideal kadromuzda sadece 2 türk olacak onlarda gurbetci :D
Eninde sonunda yerli cetesini bitirmisiz

[h=1]Sigthórsson forumda belirtildiği kadar kötü değil, kimse hızlı olduğu iddia etmiyor.[/h]de jong da forumda belirtildiği kadar kötü değil.

ancak diarra'dan bu seviyelere düşmek taraftarı gerdi bu çok belli
[h=1]Sigthórsson,denayer ve de jong gelirse en kaliteli kadro oluruz:hat:[/h]

bu forum bir acayip.. anlayamıyorum..

Diarra süper adam alamadık olmadı neyse

Geçen yıl de jongu alamadık istemedik diye sövenler şimdi adamı beğenmiyor...
Yetmiyor forvet eren derdiyok gibi star denmeyecek bir oyuncu geliyor herkes aaa ne iyi transfer diyor lig 2 maçtan ibaret değil işallah hep böyle oynar.
Şimdide sighortson millet beğenmiyor arkadaşlar erenin başı döndü diye oyuna josue girdi. Umutu affetsinler o zaman müstehak yani cl oynamıycaz extra maçımız yok haftada tek maç.

İzlanda milli takımınıdamı izlemediniz adamı yerden yere vuruyorsunuz Yapmayın etmeyin

Yalnız biraz sakinleşince insan daha mantıklı düşünüyor . Diarra olmasa da jong da çok kaliteli oyuncu . Geçen sene adı bizle geçerken herkes ayılıp bayılıyordu gelsin diye . Jong tam bizim istediğimiz bir oyuncu , biz ne istiyorduk ? Top kapsın , sertlik kazansın ama oyun kurmayı başkası da yapsa olur diyorduk ama diarra çıkınca hepimiz onu unuttuk çünkü diarra başka boyuttu. Yani aslında doğru adam de jong. Sigtirson ise ben daha çok teknik forvet sevdiğim için haz etmem ama bu kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, benim gibi teknik oyuncu sevenler eleştirir zaten . Kısaca müthiş transfer değil ama iyi transferler , geçen sene bu gözler umut , Burak forvet hattı ve Bilal , Selçuk , Emre orta sahası gördü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sightorson Avrupa.kupasında hiç fena değil di yanlız,ayrıca kiralık kaldı ki forvet bile.beklenmiyordu ama Diarra gelmiyorsa üzülürüm, De jong ta gayet iş yapar ama Lass farklı bir klasman

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigthorsson iyidir iyi. Eren baslar golleri atar, sonra cikarirsin Sightorrsonda topu tutar indirir.

İzlandalı iyi oyuncu Eren'e yedek doğru hamle clde olsak yıldız forvet iste ama gereksiz olur..doğru hamle oldu bence,de jong konusunda olumlu değilim gelirde seneye Tolga'ya partner arayacağız

Tiote sakatsa vazgeçilmesi normal, Nigel De Jong bana göre berbat bir oyuncu Lorik Cana kadar tekniği olan agresifliği dışında bir şeyi olmayan bir adam oynamak istediğimiz futbola katkısı olmaz. Selçuk'un yanında alan kapatacak kadar koşabilecek yaşta ve tempoda değil, tekniği top kontrolü pas becerisi zayıf çok kötü bir transfer olur De Jong. Umarım almazlar.

Niasse'i taraftar istemiyor diye almamak saçma. Taraftar ne anlar... Niasse Rikerink'in isteğine uygundu pas alıp verebilen hızlı orta saha özellikleri gelişmiş bir oyuncu.

Sigthorson bence iyi transfer olur bir kere tipik kalas pivot santrfor değil. Fundamentali iyidir Ali Lukunku ile karıştırmayın. Sigthorson'un pas özelliği vardır taktik bilgisi iyidir son vuruşu çok iyi değildir. Ama Niasse ile farklı tipte bir adam. Niasse ile Eren yanyana oynayabilir ama Sigthorson ile Eren çok benzer adamlar.

Niasse Sigthorson arasındaki seçim nedeni maliyet mi acaba?

Geçen sene kulübeden oyuna alacağımız en iyi oyuncu Olcan Adın iken şimdi en azından 3-5 isim sayıyoruz, bunada şükretmeli.

diarranın en başından beri geleceğine inanmadım.ama hayat bu...hiç belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt