Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
752e65e654d31e9f2942916b97c456f5.png

Gamaspor / Gökmen Özdemir

Dalga mi geciyor Gökmen? Hem nigel de jong geliyor hem de diarra ile gorusmeler suruyormus, yaw geciniz.

Bu gece geliyir deniliyor sighortsson un nerde bizim havaalanında çalışan arkadas yav ordan bi onay falan alalim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim geliyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler askin atesin verdgi duyumlar dogru cikiyo genel de kimse begenmesede. Fransadan golcu dedi bildi. Lass icin de daha kararini vermedi dedi. De jong alinsin lass ina baslatmasin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer zaten gelmek istiyor ne ısrarla görüşmeler sürüyor lafları dolanıyor ki?

Sent from my iPhone using Tapatalk

chedjou sadece ismen var cismen yok hayalet gibi ortada dolaşıyor herif arada bi hata yapıp defansın içine ediyor o kadar

Tamam da, chedjou var serdar var hakan var semih var donk var, denayer de gelirse 6 stoper olacak, sadece lig ve turkiye kupasi var, yani 6 stoper cok gereksiz olur. Eger chedjou gitseydi tamam derdim denayer icin ama malesef.

De Jong'u Hamburg'da oynarken sıkı takip ederdim, çok iyiydi, o halde alalım.

de jong amerikan ligindede boş durmamış 2-3 defa kırmızı yemiş kırmızı yiyincede kırmalık dalıyor tek eksisi bu yoksa aranan özellikte önlibero

Emre Kaplan ‏@kplnemre7 42 min.42 minuten geleden İstanbul, Türkiye
Sigthtorsson bu akşam, De Jong yarın İstanbul'da

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 48 min48 minuten geleden
Diarra tamamen kapandı diyemem son teklife yanıt vermedi henüz. Ancak oyaladigini söylemiştim. Kısaca ; beyefendinin son kararı bekleniyor.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 48 min48 minuten geleden
De Jong yola çıkıyor. Yarın İstanbula gelecek deniyor.

Lan kara oglan daha neye oyaliyorsun gel iste

Tamam da, chedjou var serdar var hakan var semih var donk var, denayer de gelirse 6 stoper olacak, sadece lig ve turkiye kupasi var, yani 6 stoper cok gereksiz olur. Eger chedjou gitseydi tamam derdim denayer icin ama malesef.
asıl sorun semih,donk ve chedjounun gönderilmemesi. şuan serdar dışında ki onunda performansını görmedik, defansı toparlayacak adam yok bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt