Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş bırakın artık şu futbolcuları sadece attıkları gol sayısıyla değerlendirmeyi.Burak gol atardı,gidene kadar burnumuzdan getirdi.Top tutamazdı,tekniği zayıftı,kafa topu alamazdı,sık ofsaytta kalırdı,oyun görüşü zayıftı.Ama çok gol atıyordu sözde.

Bu adam belki kötüdür çok bilmiyoruz ama emin olun gol sayısı tek başına bir ölçüt değil.

...

( Edit: Galatasaray başkanına galiz küfür )

Renktaş benim bu adamı savunduğum falan yok izlemişliğim de yok ama çok çabuk karalıyorsunuz o yüzden söylüyorum.

Takımın kimyasıyla uyuşursa iş yapabilir izleyip değerlendirmekte fayda var.

Elmander de mesela 2003-2004 sezonunda NAC Breda ile 31 maça çıkmış 7 golü atmış demek istediğim bunlar ölçü olmayabilir
Yedek olarak dusunursek kotu degil zaten.Eren ligde oynar kupada bu oynar her turlu işe yarar insallah.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bi dışarı çıktık millet içini dökmüş konuya be, kaçırdık iyi mi çok pis sövesim vardı 2-3 kişiye :(

Gozdelinho Tarık geldiginde sol bekim geldi diye ortalığı inletiyordu.Ne kadar boş bir insan ya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Muhtemelen 6.oluruz. Orta saha hak getire

Bence tiote sağlık sorunlarından dolayı vazgecilmedi. De jongu riekerink istedi sezonun en kritik hamlesi idi kötü oldu bu seçim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote nin kafası Dursuna Girsin.

Bize acı çektiren, aynı acıyı ve dahah sert hissedilmeli.

Gulduk agladik diger konuda hala KAP yok olamaz.

Beyler suyunu cikarmayalim. Konuyu dagitmayalim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt