Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra yalan oldu işte bu saatten sonra bişe çıkmaz. Benim korkum De Jong transferinde mls yönetimi ile falan görüşeceksin falan uzun iş gibi Trabzon castilloyu alırken baya sorun yaşadı inşallah transfer yetişir

Fenerbahce taraftari Lens i "büyük scouting basarisi" olarak görüyormus (Beyaz TV)

:red:

monaco yan çizer de gün yüzü göremezsin inşallah dilara,bize muhtaç kalırsın inşallah

Forumda forvetten en ıyı ben anlarım arkadaşlar bu herıf bızı cok guldurecek

Çaykur Rize emrah bassanin kopyasını transfer etmiş :D

Petrucci.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

sıghtorson bence bu saatte alınabilecek en iyi santroforlardan.oyun stili elmandere çok benziyo ancak elmander daha yetenekliydi.takımda her şey tamam da artık şu ön libero transferini de adam gibi yapın,3-4 sene sağlam bir takım izleyelim.de jong un yerine sakat makat tiothe olsa gene iyidir.en azından 3-5 haftada iyileşir.de jong bildiğin emekli.

Amartey ve Denayer kiralık Thor kalıcı şekilde kapatalım transferi.

Biraz heycan biraz üzüntü ile takip ediyorum transferleri bi kaç düşüncem var paylaşmak istedim
Öncelikle diarra çok efsane bi transfer olurdu direk selcuğun yerine diarra-tolga ama şuan pek umut yok gibi zaman git gide daralıyor diğer bir hususa gelecek olursak diğer isimler tiote vs selcugun yerıne degıl yanına transfer selcuk melo gibi isimler iş görecek kabul edilebilir bence ama sıkıntı selcukdan dolayı eski selcuk yok ve oyle olursa tolgaya yazık olur gibi tolga tiote vs pek olmaz gibi ama kadro temizliği yapılması diarrada umudumu arttırıyo

AS Monaco;Fabinho veya Moutinho'nun gitme durumu olursa,Lassana Diarra konusunda ciddileşecek (Mercato)

yuh Torino Joe Hart'i 1 yilligina kiralamis

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt