Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleriye dönük şüphe ne ya:) serdar aziz de yok muydu

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceylan çalışkan önceki konuşmayı aktardı

Bu dmc transferi Sneijder transferinide gecti aga...

Ulan su kufur etme konusunu kacirmasaydim yeminle Klopp serefsizine destan yazacaktim. Mis gibi EPL'de top kapma rekoru sahibi dmcmiz olacakti. Ah Leiva aahh

Dursun başkanım elinden geleni yapıyor ama nereye elini atsa sorunlu adamları buluyor ne yazık ki.

Ya sağlık sorunu varmış . Leiva olmamış ve diarra zormuş diye tiote'yi çağırmışlar olay bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kewell da Baros ta sakat diyordu herkes kimdi o ayağında platin var birdaha Top oynayamaz diyorlardı filan.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ceylan çalışkan: diarranın zor olduğunu söylediler,kulüp doktoru sağlık durumu ilerisi için riskli demiş.biz de birlikte düşündük vazgeçtik ileriye dönük şüphe oluşturduğu için.tiothe başka bir kulübe gider 30-35 maç oynar.belki de başka bir oyuncu ile anlaştılar,olabilir böyle şeyler.

Tiote başka takıma gider şov yapar biz de keşke deriz eminim

Bence Ceylan Çalışkan yönetimi kötü duruma düşürmemek için kıvırıyor, bizimkiler De Jong'u tercih ettiler.

Tiote olayında bi iş dönüyor ama. Albers, komisyon vs. Birşeyler olabilir.

beyler kusura bakmayın eklemeyi unuttum Önceliğimiz Diarra ve Leiva dediği konuşma 1 ay önce falan olmuş. Ceylan çalışkan ilk önerdiğinde yönetim böyle demiş sonra Diarra transferi zora girince Tiote'yi çağırmışlar. Leiva falan gündemimizde yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt