Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kewell da Baros ta sakat diyordu herkes kimdi o ayağında platin var birdaha Top oynayamaz diyorlardı filan.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ee doğruydu. Kwell zırt pırt sakatlanıyordu, baros Emre'nin sakatlanmasından sonra sakatlıktan futbolu unuttu. Doğru yani kardeş onlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize gelmeden önce öyle diyorlardı sonucu gördük nasıl faydalı oldular

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bizdeki hallerini diyorum ben.Faydalı oldular ama çok daha fazlası olabilirlerdi,Kewell sakatlanarak çok maç kaçırdı.Baros da eski formunu yakalayamadı Emre olayından sonra.

Yalniz Ceylan Caliskan'ın dedigine gore yonetim Diarra işi olmadı Tiote'yi getir demiş kendisine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote bence riekerink ve Sneijder yüzünden gelmedi. Sezonun en önemli transfer bölgesi idi iyi olan alınmalı idi evlatcilik yaptık maalesef bu transferde.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'ın geçtiği saglik kontrolunden Tiote gecememis.Iyi guldum ama?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez de kronik sakatti demba ba da geldiler ligi salladılar.

Tiote taraftarın nabzını ölçmek için yapılmış bir hamle olabilir.

Tiote bence riekerink ve Sneijder yüzünden gelmedi. Sezonun en önemli transfer bölgesi idi iyi olan alınmalı idi evlatcilik yaptık maalesef bu transferde.

Tiote'yi getiren menajer konuştu kulüp doktorları ileriye dönük sakatlık sorunu olabilir demiş

Diarra: Olmadi
Levia: Olmadi
Tiote: Olmadi
De jong: Menajer kazigi

Vay arkadas...

Mahmut adinda bir cisim yaklasiyor. De Jong falan hic icime sinmiyor.

Bence De Jong, Tiote'den iyi ama aralarında ciddi bir fark yok. Hangisi olursa sevinirim şahsen.

Beyler Diarra tamamen bitti ceylan caliskanda aciklamis çok bekledik olmadi diarra serefsizlik yaptiysada insAllah daha beter olsun.

Ben evlatcılık oldugunu dusunmuyorum sonucda rıekerıng yenı bı teknıkadam karıyer sahıbı ısım yapmak ısteyen bırı kendı karıyerıne bu nu yapmaz

Tiote'yi getiren menajer konuştu kulüp doktorlar ileriye dönük sakatlık sorunu olabilir demiş
Adam su an sağlıklı en son newcastle tottenhami 5-1 yendiğinde 90 dakika oynadı asist yaptı. Newcastle küme dusmus olabilir ama kadrosu leicterden iyidi. Ben de jong olumlu döndüğü için yollandigini dusunuyorum

Aynı olay yerli için yapılsa yikardiniz forumu. De Jong dan daha iyi futbolcuyu almadık risk alınabilirdi. Yapılan doğru lakin yerine alınan adam yanlış. Hollanda futbolu bitmiş biz hala cesetlerini topluyoruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt