Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra ısı olmadı demedı bende dınledım zora gırdı demıs

Riekerink evlatçılık yapan bir adam olsa stoperde Hakan değil Donk oynardı, en baştan De Jong iddialarını duyardık son 2 gün kala değil.

Adı geçen on liberolardan alabileceğimiz en iyi isim Leiva idi ama olmadı. Diarra para için bizi uğraştırdı ama oynamak değildi. Tiote de olsa çok sevinirdim. De jong çok yanlış bir hamle. Hollanda futbolu bitmis orda kadroya çağrılmayan artık emeklilik için Amerika ya giden bir adam alıyoruz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra'ya belli ki başka bir kulüp bizi bekle imza atma hemen demiş, o da bizi oyalıyor.. Şu Monaco'nun Moutinho'yu satmayı bekliyor olması doğru olabilir.. Diarra'da çok iyi biliyor ki ben çarşamba akşam 8'de Galatasaraya evet desem beni gene alacaklardır elleri mahkum gibi davranıyor olabilir.. Keşke olsa Diarra ama bizi kullanıyor gibi

Çıkarsak bassak parayı alsak,yatacakmış zaten belli ki.Hayırlı oldu gelmediği eğer söylenenler doğruysa.Salt defansif bir ön libero ile de şampiyon olur bu takım.

Selcuk'un yerine De Jong bile fark yaratir diyemiyorum fakat. Ne halde oldugunu bilmiyorum. Yine Tiote neysede bu De Jong tam kider surpriz. Icinden hersey cikabilir

Sirf su diarra icin de jong ismi kucuk geliyor ama tam aradigimiz adamdir kendisi bu adamla her turlu oyunu rakip sahaya yigariz her turlu baski kurariz cunku tam bir supurucu ayrica

De jong -- josue
---------wes---------

Bence rahatlikla yapilabilir.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceylan Calışkan : Diarra'nın 3 yıllık ücreti 25 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt