Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne safsiniz akıl var mantık var bizim yönetim hiç 25 milyon Euro maliyeti olan biri ile görüşürmu yolda selam bile vermez

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tam da yönetim hatalarından ders çıkarmış derken , acemi Nazif in yüzünden huzurumuz kaçtı . Bu yönetim de hep bişeyler eksik , plansız

10 milyon cezasını ödetip üstüne yıllık 5 milyondan 3 senelik sözleşme.Hassktr lan messi misin paragöz karaktersiz

Diarra bize pahali gelmis, dogru diarra pahali bir oyuncu ama nazifoglu maliyetinde sıkıntı yok demisti...

Muhtemelen nigel de jong'un maliyeti cok daha uygun ki lass transferinden vazgectiler.

Ceylan denen adam Diarra'nin maliyeti 25 milyon euro diyor. Bu herif yönetimi savunma için çikmiş oraya. Ulan maliyeti buysa 1 aydir niye uğraşiliyor. Sigtorson'un menajeri buymuş. Niye yönetimi yaladiği belli oluyor. iyi götürmüştür parayi.
Bizimkiler 15 milyon ayırmış maliyetini düşürmeye çalışmış olmamış dedi adam.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sirf su diarra icin de jong ismi kucuk geliyor ama tam aradigimiz adamdir kendisi bu adamla her turlu oyunu rakip sahaya yigariz her turlu baski kurariz cunku tam bir supurucu ayrica

De jong -- josue
---------wes---------

Bence rahatlikla yapilabilir.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga'yı kesip Josueyi oynatmak ne alaka

Tolga son haftaların belki de en iyi oyuncumuz Muslera ile beraber

Ayrıca Josue b2b oynayacağını zannetmiyorum

Diarra 25 olmasa bile en az 20 milyon maliyeti olurdu ve geri dönüşümü olmazdı.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sirf su diarra icin de jong ismi kucuk geliyor ama tam aradigimiz adamdir kendisi bu adamla her turlu oyunu rakip sahaya yigariz her turlu baski kurariz cunku tam bir supurucu ayrica

De jong -- josue
---------wes---------

o 2010 yılındaydı.adama bildiğin emekli olmuş.oldu olacak van bommeli de alalım yanına.

Bunu yönetim yemlemis.

Ceylan Çalışkan: "Diarra transferinin mantığı yok. Diarra'nın maliyeti 25 milyon euro, adam 31 yaşında"

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Aslinda dogru olabilir kanka. Marsilya bonservis istiyor , Rus tarafi zaten 5m birde 4.5 yillik

Yani astronomik rakamlar...

Arkadas ben diyorum. Yeminle Carole gibi Scout transferi alsinlar. Bassinlar parayi genc Mvilla gibi bir oyuncu alsinlar. Hic olmadi satabilirsin ileride.

Ceylan Caliskan bize Cana, Muslera, Elmander, Drogba ve Chedjou'yu getirmis. Bir de simdi Sightorsson.

Sirf Cana'yi verip Muslera'yi getirmesi bile bu adami benim gözümde sempatik yapar. Hep bununla calisalim yahu.

Diarra bize pahali gelmis, dogru diarra pahali bir oyuncu ama nazifoglu maliyetinde sıkıntı yok demisti...

Muhtemelen nigel de jong'un maliyeti cok daha uygun ki lass transferinden vazgectiler.

Sorun orada zaten Nazifoğlu neden her tv kanalına çıkıp Diarra ile anlaştık vs kulubüyle anlaştık vs tek sorun kulubüyle olan cezası dedi. Bunlar bizi gerizekalı yerine koyuyor.

De jong transferine çok kıl oldum ama

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong -- josue
---------wes---------

o 2010 yılındaydı.adama bildiğin emekli olmuş.oldu olacak van bommeli de alalım yanına.

Diarra ile ayni yasta degilmi bu adam fark ne o zaman ? Onuda soylermisin

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vergi ve marsilya bonservis istedi muhtemelen.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bişey var renktaş yalan dolan durumlar var, kendi ağzı ile Nazif " ona vereceğimiz maddi durumumuzda problem yok " gibi bişey demişti.. Yani sonradan talep ettiklerini artırdıysa bişey diyemem tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt