Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sigdursunu alan yönetimi tebrik ediyorum, taraftarın hislerine tercüman oldular. bundan sonra arena sigdursun formalı taraftarlarla dolacaktır eminim.

CrEd2EyXYAIB4NP.jpg

Kadir Ari
Gelmiş koçum benim :) iskandinav severim kafaları iyidir,zıraate felan iyi götürür.

Olcan'in sozlesmesinin feshinin aciklamasini cok merak ediyorum. Ciddi ciddi bu fesih donup 4 milyona yakin bir bedel olarak bir tarafimiza girecek ve biz bu adamin bir de önünü actiysak cebine 4 milyon koyaraktan, cok agir elestirilere hazirlasin birileri kendilerini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan nazif iyi tuzaga düsürdün bizi kitledin resmen ekranin karsina.
boku bokuna yine.

sigthorsson çocuktan GS atkısınıı almış geri vermemiş lan:D

vallahi de jong ve sigtorsonun geldiğini ve belki de denayerin de geleceğini düşünürsek benim açımdan dursundan beklenmeyecek kadar iyi bir transfer sezonu oldu komisyon transferleri dışında

Bu Olcan olayi canimi sikiyor...

Normalde "karsilikli feshi edildi" gibi aciklama oluyordu. Bilmiyorum umarim ters birsey yoktur.

Arkadaşlar de jong'un maçlarına baktımda ciddi anlamda oynamak istemiyor,şöyle diyim basmıyor gitmiyor top istemiyor ve etliye sütlüye karışmıyor.MLS'de böyle gördüm de jongu artık bilemeyeceğim.

Iste benimde korkum buydu. 30 yas uzeri dmc almayacaksin cok ozel bir oyuncu olmadigi taktirde...

Ne diyeyim belki burada ciddiye alir buyuk takim havasi falan gaza gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt