Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Jong Milan'ın en kötü sezonlarında bile takımın ayakta kalan futbolcularındandı.

Geçen yaza kadar adamlar az uğraşmadı sözleşme uzatmak için.

Serie A'da fark yaratan adam bizim ligimizde neler yapar...

Yaşı da gayet uygun.

2-3 sene kapatır o mevkiyi.

Melo gibi ofansif katkısı olmaz belki ama savunma anlamında sertliği sağlar orta sahada tek başına.

Benim istedigim tarz ön libero kesici oldugu kadarda seri olmali , adam istedigi kadar iyi top calsin eger agir bir futbolcusa yanindan yüreye yüreye gecerler de jong tecrübeli ve iyi bir kesici olabilir ama melodan bile agir yanlis hatirlamiyorsam

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

De Jong Milan'ın en kötü sezonlarında bile takımın ayakta kalan futbolcularındandı.

Geçen yaza kadar adamlar az uğraşmadı sözleşme uzatmak için.

Serie A'da fark yaratan adam bizim ligimizde neler yapar...

Yaşı da gayet uygun.

2-3 sene kapatır o mevkiyi.

Melo gibi ofansif katkısı olmaz belki ama savunma anlamında sertliği sağlar orta sahada tek başına.
De jongu beğenmeyenler 3 ay sonra görüşelim ok.

De-jong Selçuktan dahami bitik yani. Selçuk'un kumda oynamasi lazim futbol sahasi yoruyor onu.
Selcukdan kötü olma ihtimali sifir ama sorun selcuk mu kesilir yoksa tolgami , bence tolgayi keserler de jong selcuk ikilisi hic iyi olmaz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Nigel de Jong

Kesinlikle takima Cabuk uyum saglayacak bir oyuncu. Sneijder ve JOR bu konuda ona cok yardimci olur. Kendisi cok sert bir DOS. Orta sahamiz bu sertligi Melo'dan sonra göremedi. Ligimizde sert bir futbol anlayisi var. Selcuk-Bilal/Donk kesinlikle sert degildi ve orta sahamiz darma Duman oldu gecen sezon. Tam olarak oyun stili Melo'ya benzemiyor. Kimse bu adamdan Melo 2.0 Vers. beklemesin. Daha cok Medel'e benzeyen bir stili var. Kendisi Burda anlatildigi gibi de süratsiz degil. De Jong'un en büyük eksikleri Hava toplari ve Top teknigi diyebiliriz ama kesinlikle hirsi ve mücadeleci ile uzun Sampiyonluk yolunda bize yardimci olacaktir bundan eminim.

Kolbeinn Sighthorsson

Gecen sezonki hucum hattimizi göz önünde bulundurarak bu Adam bizde kesinlikle is yapar diyorum. Kendisi aslinda tam bir sistem oyuncusu ve Izlandanin yükselisinde büyük bir payi var. Izlandanin 4-4-2 sisteminde toplari indirip takim arkadaslarina gol yollarini acmistir. Kendiside Izlanda ile ciktigi 44 macta 22 gol atma basarisi göstermis. Fizigine göre cok süratli bir oyuncu. Tarzini biraz Burak'a benzetiyorum (taslamayin hemen). Kendisi 2-3 gol attiginda bence acilir özgüven buldugunda bize cok yardimci olacaktir Sampiyonluk yolunda. Tabiki her oyuncuda oldugu gibi Sighthorssonunda eksikleri var. Bence en büyük eksigi pozisyon kacirdiginda cok Cabuk oyundan düsebilen bir futbolcu. Taraftarin sahiplenmesi lazim.

De jong alınıyorsa eğer, Stoper önünde çakılı kalacak.

Aksi durumda faydadan çok zararı olur.

Melo son senesinde böyle oynamıştı bir ara.

Keza geçen sene Mehmet topalda çoğu maçta böyle oynadı. Sigorta görevi gördü

İzlanda li olsun çamurdan olsun hayatta kötü MÜCADELE etmez disiplin sorunu yaşatmaz işini yapar
Zaten golcü olarak ta meziyetleri olan oyuncu erene son 2 maçtır yağmur gibi orta açıyoruz sigthorsson da iyi kafacidir
Sıkışan oyunda özellikle büyük takımların en büyük silahıdır yüksek toplar

O degilde eger bir sekilde selcuk de jong ikilisi oynarsa beyin olumumuz gerceklesecektir.

Sig sig sigthorson

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

de jong ne yazıkki koca bi soru işareti. biraz mls deki maçlarına baktım da daha da ağırlaşmış gibi geldi bana. zaten teknik değil ve hava toplarında da etkili değil. umarım daha iyi bi önlibero bulunur bu son 2 günde.

Diarra nın hala olma olasılığı var mı bilmiyorum ama eğer bu iş olmazsa De Jong falan değil scout işi bir transfer yapsınlar.
Kiralık + opsiyon şeklinde de olur.
Mesela Fransa liginde yok mu genç bir libero ?

Diarranın acayip maliyeti yükselmiş monaco devreye girmiş.
Ali naci yazmış aynen böyle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

piyasada boşta veya kadrodışı kaliteli bi önlibero yok mu de jong falan kesmez bizi. bize tempolu bi önlibero lazım

Bu son transferler biraz riskli denebilir ama tutarsa net şampiyonuz,sadece doğru bir stoper hamlesi gerekli

Evet , Gross transferi skandalindan sonra bence transfer yapilmasin bu saatten sonra.

Capsiz yine lisansi yetistiremez elimizde patlar! :(

Ffpye hiç takılmadan,kağıt üzerinde yedek sol bek hariç eksikleri kapattığımız bir dönem oldu,ayrıca takım umut vaadediyor umarım başarı gelir

Ziyech Ajax'da. Bonservis 11 milyon euro. Bu sabah saglik kontrolunden gececek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt