Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben size dedim lass in gelecegine inanan varsa saftir diye dursun basiretsizini bilmiyormuş gibi hala gelecegine inanan arkadaslar vardi ben hic umutlanmadim o yuzden hayal kirikligina da ugramadim

bu takım toparlandıysa sebebi transferlerden çok riekerink etkisidir yoksa ortada başarılı bi transfer dönemi falan yok şuan. tolga ve erenin performansı piyango oldu umarım hep böyle devam eder.

Ali naci benim bildigim kolpacinin onfdegidenidir ama son yazdiklarinin hepsi dogru cikti.

Bu lass cok serefsiz bi adam. Hala fazladan para koparma derdinde.

ANK: Diarra için Monaco devreye girdi
Menajeri öyle şeyler istedi ki faturayı söylediler.
Kalakaldım
olma ihtimalini %10 olarak ifade ediyorlar

Yonetime kizabilecegimiz su anda konu DMC transferinde alternatiflerin birinin mars digerinin pluton olmasidir. Tabii bir de De Jong-Tiote gibi kariyeri son derece dususte olan oyunculari b plani yapmasidir. Kardesim Fransa dan 2-3 tane genc dalaksiz zenci bulmak o kadar zor degil. Lass olmuyorsa b planin De Jong veya Tiote olmamali boyle sacmalik mi olur yahu? Ya lass gibi efso birini al ya da genc bhir scot transferi yap.

Abdli bi gazeteci de jong Galatasaraya gitti yazmış altında herkes sevinmiş kurtulduk falan yazmış

Denayer de geliyormu birtek onu ogrenemedik sanirim.

Gunaydin bu arada..

şu transfer dönemi bi bitse de nazifoğlunun yalanlarından kurtulsak. adam gibi bi önlibero alamadılar 3 ayda

Meloyu da nası uğurladıkları belliydi İtalya'dan.
Önemli olan kulubü sahiplenecek mi? Karakteri olan bir adam mı?

Gerisi çok muhim değil.

Melo ile De Jong'u bir tutmayalım yaw.

Adam bize bitik halde gelmedi.

Bu bitik halde geliyor

Ayak kırmada da üzerine tanımam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt