Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ile De Jong'u bir tutmayalım yaw.

Adam bize bitik halde gelmedi.

Bu bitik halde geliyor

Ayak kırmada da üzerine tanımam

Vala kim olursa olsun ben 3 maç gözümle izlemediğim taktirde silmem adam. Bitik falan olduğunu sadece basından görüyoruz. Çalışıp kendini maça vermiyorda olabilir kafasındaki seylerden dolayı. Burada bu sorunları atlatırsa ve calısırsa iş yapar.

Yapmazsa zaten o Albers'in Allah cezasını versin.
Onun önerisi.

Vala kim olursa olsun ben 3 maç gözümle izlemediğim taktirde silmem adam. Bitik falan olduğunu sadece basından görüyoruz. Çalışıp kendini maça vermiyorda olabilir kafasındaki seylerden dolayı. Burada bu sorunları atlatırsa ve calısırsa iş yapar.

Yapmazsa zaten o Albers'in Allah cezasını versin.
Onun önerisi.

En önemli olay,isteğini ve temposunu kaybetti mi,kaybetmedi mi?Kaybetmediyse iş yapar ligde.

Ya beyler bizim bu yonetim kadar cenabetini gormedim.
Mikel i Rik istemedi.
Leiva ile anlastik Klopp birakmadi.
Lass ile anlastik Monaco araya girdi.
Tiote ile anlastik adam kronik sakat cikti.

Denize gitseler denizi kuruturlar.
Bu ne lan boyle?

En önemli olay,isteğini ve temposunu kaybetti mi,kaybetmedi mi?Kaybetmediyse iş yapar ligde.

Aynen öyle 2 sene aktif yattıysa iş yapmaz. Ama sorumsuz gibi gözüken ama deli gibi calısan Melo gibiyse ve taraftarla oynarsa iyi olmayacak oyuncu yok Türkiye'de.
Taraftar desteğini arkasına alıp oynayan adamdan problem çıkmaz.

melo gitti hepimiz ağladık demekki ağlamada haklıydık

de jong taraftarları da sevinmekte haklı o zaman ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

oyuncu referansı için taraftarın gösterdiği tepkinin çok önemli olmadığını anlatmaya çalışıyorum.melo bizim için çok önemliyken inter de ne yaptı onu anlatmaya çalışıyorum.melo iyiydi bizde, demek ki bizim takımımızda onu tamamlıyordu demek ki sadece melo ya bağlanacak bir durum değilmiş onu anlatmaya çalışıyorum.geçmiş geçmişte kaldı.gelsin yeni ön libero kontratı çok uzun vadeli ve masraflı olmadığı sürece sorun olmaz.

geçen yıl de jong almadık diye az sövülmedi...

Bende dahil de jong yahu sanki epl burası dandik bir lig işte işimize fazlasıyla yarayacak bir oyuncu niye beğenmiyorsunuz anlamadım.
Tamam diarra bambaska bir oyuncu fakat 3 yıl için 25 milyona yakın para verilcek dünde yazdım rakipler avrupa oynayacak beşiktaş eski gücünde değil yapmayın bu kadar yahu geçen sene oyuncu değiştirmek istemiyorduk resmen olcan girsin donk girsin oyuna böyle saçma sapan işler oluyordu bu seneki kadro tamam süper değil ama geçen yıldan hem kadro olarak hem hoca kalitesi olarak daha iyiyiz....

Keske Tiote olsaydi bari ya. O da en az De Jong kadar kasap ve hircindi. Ustune De Jong da kafa topu hic yok. Tiote bide 6 senedir EPL de. En azindan belli bi standartin altina dusmemis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt