Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra ne değişik adammış ya o kadar parayı kim verecek başka ? he git arab liginde çöküşe geç.

Çok haklı

Kısaca etrafındakiler başkanı aldatıyor. Kimse eleştirmiyor. Herkes kendisine en iyisini yapıyorsun diyor. Portekiz'de bir söz vardır, "İmparatorluklar kralın palyaçolarını dinlemeye başladığı anda batar."

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bi özeleştiri yapsalar kendileri için daha iyi olacak ama adamlar bildiği gibi yapmaya devam ediyor. Bizene gerçi biz memnunuz

Lass konusunda sıkıntı yok. ya gelecek ya gelecek nazifoğlu çok istiyor onur meselesi yaptı bu işi

kaynak : bence :)

1938373 kez kere diarra defteri kapanıp 3847383 kez de defter tekrar açılıyor . Şimdi de menejer görüşme sürüyor , akşama kararını verecek ve monoco'dan teklif yok demiş. Bıktım yeminle

Sent from my iPhone using Tapatalk

o kadar dalga geçtik ama en doğru haberleri hep Gökmen'in spor sitesi Gamaspor verdi

Chedjou reisimiz gibi bi stoperi çöp ilan edenin futbol aklından şüphe ederim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

Marsilya Mulumbu veya mvuemba dan birini almadan inanmam hiç bir Diarra haberine. Marsilya gideceğini bilse hemen imza arttiracak bir dmc ye

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra meneceri halen görüşmelerin sürdüğünü ve bu akşam karar vereceklerini söylemiş. Ne kadar doğru tabi bilinmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brumayı satıcaksak en az 30 satalım

7.5 balotelli
4-5 milyon leiva
Opsiyonlu kiralık mamadou sakho
Scout kanat transferi ama bunu yapıcak yönetim yok o yüzden bruma kalsın

Zamanında bacak arasını iyi yemişti Afrika Aslanımızdan
Top tekniği Sneijderdan sonra en iyi olan oyuncu Chedjou
En rahat adam geçebilen Brumadan sonra en iyi oyuncu Chedjou ne derseniz diyin mevkiisi orası değil kademe falan anlamam abi adamın oyunu bana zevk veriyo sahada görünce mutlu oluyorum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt