- 21 Ocak 2010
- 73.065
- 51.455
- 5.003
bu renkdaş diarra getirme potansiyeline sahip , Sergen Zeren ile paket yapıp 3 gün myc verelim.İlk MYC yediğimde Cavanda + Eren gelmişti
İkinci MYC yediğimde Josue bitmişti.
Bilmiyorum gerisini siz düsünün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu renkdaş diarra getirme potansiyeline sahip , Sergen Zeren ile paket yapıp 3 gün myc verelim.İlk MYC yediğimde Cavanda + Eren gelmişti
İkinci MYC yediğimde Josue bitmişti.
Bilmiyorum gerisini siz düsünün
Design anlaminda güzel durmadigini düsünüyorum. Ama belki de formalardan kaynaklaniyor, forma güzel degil bir kere benim gözümde.bence nef güzel duruyor
ya boş konuşma o cümleden adamın dediğini algılayamayacak kadar boşsan ben napiyimnerde yaptık kardeşim dedikki insanlar ereni beğeniyor sighortsonu beğenmiyor burdan anlam çıkardığın sonuç dünya yıldızımı şimdi...
Güzel kafalar var hayatta..Yaşanması gereken....
Dogr dürüst sponsor olmayinca iyi olmuyor ya. Mesela Türk Telekom yine iyi duruyordu.
ya boş konuşma o cümleden adamın dediğini algılayamayacak kadar boşsan ben napiyim
Aynen cünkü alt yapilarda en fazla kullanilan sistem bu.Oynaması en kolay taktik 4-2-3-1 diyebilir miyiz üstad?
Design anlaminda güzel durmadigini düsünüyorum. Ama belki de formalardan kaynaklaniyor, forma güzel degil bir kere benim gözümde.
Gidip bakamiyorum ki, Türkiye'de degilim.Forma tv den ve fotoğraflardan farklı görünüyor storelara gidip bakmanı öneririm
Jason Denayer'in Arsenal, Everton ve Valencia gibi takımlardan teklifler varken neden ısrarla Galatasaray'ı tercih ettiğini anlayamıyorum.''
- Manchester City yöneticisi Ferran Soriano
Kaynak: PES Türkiye
zevkler ve sari kirmizi renkler tartisilmaz tabiDesign anlaminda güzel durmadigini düsünüyorum. Ama belki de formalardan kaynaklaniyor, forma güzel degil bir kere benim gözümde.
Bizim komünist Olcan ne oldu ses soluk çıkmadı
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Gidip bakamiyorum ki, Türkiye'de degilim.
Alip yine vasat cikacagini düsünüyorum, gelecek seneyi de beklersem bakarsin birden Sneijder gider diyorum..

Muslera > Volkan ------------- Cenk = Ertuğrul
Cavanda < W.Viel ------------ Sabri = Şener
Chedjou < Skertel ------------ Serdar ? Roman
Denayer < Kjaer -------------- Semih = Fb a2
Carole > İsmail --------------- Hakan = Hak
De Jong ? Topal --------------- Selçuk > Souza
Tolga > Ozan ------------------ Hamit < Alper
Sneijder > Salih --------------- Josue < Josue
Podolski > Lens ---------------- Sinan = Volkan
Bruma = Sow ------------------ Yasin < Stoch
Eren D. < V.Persie ------------- Sigthorson ? Fernandao/Emenike