Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük yanılgı içindesin.Sercan ve Furkan şimdiye kadar zararı olmayan adamlardı(yıllık ücretleri)2 oyuncunun da piyasası vardı ve çok rahat kiralanıyordu(düşük yıllık ücret avantajı)Bilali de zaten kiralamak istesen havada kaparlardı(anadoludaki her takım için süper yararlı) Bu 3 oyuncu yerine Umut+Olcan gibi oyunculr olsaydı haklıydın ama Sercan-Furkan-Bilal içi başarı diyemeyiz ve Sercanı zaten istiyorlardı..Tamam işte o mecburiyetten odeyecegin 2 milyonu bonservisinden düş bende bunu 10 defa dedim sana. Yoksa kadrodan atman için o 2 milyonu bayılacaktik kardeş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eeğer ciddi ciddi 6m'dan 2m gibi bir paraya inip bize gelirse de jong oynamak için geliyordur diye düşünüyorum,snip ile rieKingin katkısıda olur tabi.
Cöpü lafin gelisi söyledim, Bilal her Anadolu takiminda banko oynayacak bir adam. Furkan'a Kayseri 500bin€ kiralama bedei ödemisti bir defa, onu da 500 bine falan okutabilirdik birine bence, Sercan'a da 500 bin vereni bulurduk diye düsünüyorum.
Diarra sabah monaco ile görüşmeye gittiği için antrenmana katılmadı diyorlar.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Diarra sabah monaco ile görüşmeye gittiği için antrenmana katılmadı diyorlar.
ne diyor buLassana nin biraz önce Monaco ya 8 km olan Turbie şehrinde olduğuna dair iddialar var.
Sanki bizim teklifi cepte bekletip diğer teklifleri topluyor ama zannetmiyorum bizim kadar parayı veren olacağını ceza olayını da düşününce. Ya da fedakarlık yapıp anlaşacakDiarra sabah monaco ile görüşmeye gittiği için antrenmana katılmadı diyorlar.
ne diyor bu
Diarra faut le vendre à Bastia ou le libérer. Il n'a pas le niveau pour Monaco
De jong'un koşu mesafeleri nasil 11 km filan koşuyor mu bari. koşu alitesi önemli tabide merak ettim.