Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana nin biraz önce Monaco ya 8 km olan Turbie şehrinde olduğuna dair iddialar var.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tamam işte o mecburiyetten odeyecegin 2 milyonu bonservisinden düş bende bunu 10 defa dedim sana. Yoksa kadrodan atman için o 2 milyonu bayılacaktik kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok büyük yanılgı içindesin.Sercan ve Furkan şimdiye kadar zararı olmayan adamlardı(yıllık ücretleri)2 oyuncunun da piyasası vardı ve çok rahat kiralanıyordu(düşük yıllık ücret avantajı)Bilali de zaten kiralamak istesen havada kaparlardı(anadoludaki her takım için süper yararlı) Bu 3 oyuncu yerine Umut+Olcan gibi oyunculr olsaydı haklıydın ama Sercan-Furkan-Bilal içi başarı diyemeyiz ve Sercanı zaten istiyorlardı..

Muslera
Cavanda serdar denayer Carole
Dejong
Sneijder tolga
Josue Eren bruma

Efsane kadro olur gerçekten

Diarra gelmezse,trabzon ayarında bir transfer dönemi geçirdik.
Tek tesellimiz çöplerin gitmesi ve brumanın dönmesi.

aspor aykut ince az önce yötecilerle konuşmuş lassana diarra transferi kesin olarak kapanmış. de jong ile yarın sabah sözleşme imzalanacakmış.

Cöpü lafin gelisi söyledim, Bilal her Anadolu takiminda banko oynayacak bir adam. Furkan'a Kayseri 500bin€ kiralama bedei ödemisti bir defa, onu da 500 bine falan okutabilirdik birine bence, Sercan'a da 500 bin vereni bulurduk diye düsünüyorum.

Maaşi 1milyon euro ve alti olanlardan para kazanirsin zaten. Biz o 3 oyuncuyu her türlü elden çikartirdik kar bile yapardik. Sen Olcan Tarik Umut'tan sadece 1 ini vermen yeterliydi. Bunlar maaşlari yüzünden hemen gönderemiyorsun. Gönderirsin parasinin yarisini verip gönderirsin.

Diarra sabah monaco ile görüşmeye gittiği için antrenmana katılmadı diyorlar.

oynayan stoperlerimiz çok ağır hantal ve hamlesiz
ancak ayakları topu oyuna sokmada kusursuz pasları çok net etkili yerlere veriyorlar
bizim pas oyunu için çok önemliler
denayer serdar ikilisi oynasa pozisyonu çok az veririz ama oyunumuz çok kısırlaşır
bu yüzden JOR ikiliyi bozmaz çok zor maçlar dışında

De jong'un koşu mesafeleri nasil 11 km filan koşuyor mu bari. koşu kalitesi önemli tabide merak ettim.

Diarra sabah monaco ile görüşmeye gittiği için antrenmana katılmadı diyorlar.

Sanki bizim teklifi cepte bekletip diğer teklifleri topluyor ama zannetmiyorum bizim kadar parayı veren olacağını ceza olayını da düşününce. Ya da fedakarlık yapıp anlaşacak

Donk u Almanya ve İspanya dan kim istiyormuş merak ettim harbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt