Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat demirtas ‏@firatdemirtas11 2 uur2 uur geleden
Elmander ve Sigthorsson ayni yaslarda Fransa geldiler. Sigthorsson bir Elmander degil, Umut Bulut'un 26 yasindaki versiyonu.

firat demirtas ‏@firatdemirtas11 2 u2 uur geleden
Biticiligi yoktur, dogru baskiyi yapmayi bilmez ama iyi mücede eder. Tabi bizim lig vasat bir lig oldugu için 10 golü garanti

Adamin her yazdigi dogru, bi son cumlesine takildim, bizim ligde 10 gol garanti diyor da 10 gol atacagini bile dusunmuyorum.

Umarim bizde farkli oynayip bir patlama yapar... ama gercekci olmak lazim, dun de zaten sigthorsson ile ilgili dusuncelerimi yazmistim, begendigim bir oyuncu degil, bize ikinci forvet olarak hizli bir forvet lazimdi, kontra ataklar icin, cunku eren yeterince hizli oyuncu degil ve sigthorsson da oyle Deplasmanda maclarinda cok bos alan buldugunda niasse gibi bir oyuncu ile cok etkili olursun ama yapacak birsey yok, ceylan caliskan'in onerdigi isimmis sigthorsson galiba.

Yani scout ekibini sallayan yok. Bence tolga cigerci haric hic bir oyuncuyu scout ekibi onermedi. Adamlar kendi kafasina gore takiliyor ve menajer onerisiyle oyuncu aliyorlar herzamankisi gibi.

Eger lass olmuyorsa bari genc, yetenekli ve gelecek vaad eden bir önlibero alin, fransa ligue 1 ve 2 yeterince var zaten.

Diara nın g.tünü biz kaldırdık malesef ceza olayı düşünce hemen diğer kulüpler çöreklendi

sigtursun cok faydali olacak goreceksiniz

elestirilenleri utandiracak

her transfer yorumum dogru cikti

sigtursun bizi ihya edecek

istatistik veren site varmı bilen varsa de jongun amerikadaki durumu hakkında az cok bilgi edinebiliriz

a9574d54cd58fb6d6eda228cd5eeeafd.png

Bilmiyorum son durumunu ama kalitesi ortada Nigel De Jong'un bize Leiva Donk veya Lassana gibi defansif özellikleri yüksek değil De Jong Melo Medel gibi psikopat katiller lazım De Jong'da orta sahanın kasabı olur gelsin kendisi
Nigel de Jong vs Felipe Melo | Compare football players | Who is best? | Goal-247.com
Bu alt kısımdaki abilities kısmına iyi bakın
salvador-brazil-13th-june-2014-l-r-wesley-sneijder-nigel-de-jong-ned-E2498E.jpg

Sırf şu kare için almamız lazım ya adamı Sneijder'in has kankisi adam
article-2657446-1EBEABDC00000578-965_306x438.jpg

Diarra konusu kapandi beyler bizim icin hayirlisi oldu finansal olarak

Gelecek sezon avrupa'da olmamiz gerekiyor ekstra ceza yemeyelim

Bilmiyorum son durumunu ama kalitesi ortada Nigel De Jong'un bize Leiva Donk veya Lassana gibi defansif özellikleri yüksek değil De Jong Melo Medel gibi psikopat katiller lazım De Jong'da orta sahanın kasabı olur gelsin kendisi
Nigel de Jong vs Felipe Melo | Compare football players | Who is best? | Goal-247.com

mafyavari 1 topcu

gattuso gibi

:oley:

Arkadaşlar yeteneksiz demek kesinlikle hata olur jong sağlam oyuncu ama bize tolga gibi ama koşan basan alan biri lazımdı,tolga jong'da fena değil ama işte .....

aziz ve yanındakiler tayyiple birebir görüşmede görün bakın fetö filan derken bizi bursayı trabzonuda mutlaka arada kaynatacaklar

kışkırtmaya çalışacak

Ha de jong kilolu felan diyebilirsiniz değil yapısı öyle :D

De Jong'u koy mafya filmine başrol oynasın , gişe rekoru kırar

Mikel olsaydi tadindan yenmezdi ya..neyse hayirlisi olsun bu kadar transfer yapacagimizi bile dusunmuyordum

Umut kazması gitmedimi hala gidin artık baş belaları istenmiyorsunuz onursuz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt