Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puahah medyaya siz benden cok biliyorsunuz ben sizden sonra öğrendim yiyorsa acıklayın demeye getirdi :D

Cevap düşünene kadar süre kazanayım diye soruyu yanındakine tekrarlatıyor :D

Karagümrük SK ‏@SKaragumruk Galatasaray profesyonel kadrosunda bulunan 1995 doğumlu sol bek Yavuzhan Keleşoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.

CrHob7eWgAAI1Zk.jpg

Bence 2 maç sonra tekrar çağrılır Arda kadroya.

Bjk bence basarili bir transfer sezonu gecirmedi cl'yd gidecek
Bir takim icin. Stoperleri bizden bile kotu. Gg , Caner falan avrupada rezil olurlar. Kac kez ispatlandi. Bana daha cok fbye nispet transferleri gibi geldi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan Terim ne mal adamsin, nedir bu ego, birde imparator diye geziniyor ortada.

Adam gibi cevap ver su sorulara, yuvarlak yuvarlak konusup durma. Hic bir soruya cevap veremiyor korkak herif. Adama bak muhabirlere siz benden daha iyi biliyorsunuz, paylasin diyor.

Ulan 1. agiz sensin, konus iste.

doğru konuş lan HIYAR.

Bjk ne yapacak lan Caneri

Adrianoyu almissin. Caneri sol ileride oynatacaklar sanirim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Caner adrianonun vasat hali sol açıkta oynayamaz ikisi de boş bir transfer. Gökhan inler de gelsin tam patlasinlar. Gomez gitmiş abubakara seviniyor ezikler

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim Mehmet demirkolla kavga edecek

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Terim yuvarak konuşuyor açıkla herşeyi diyen kişiler daha neyi duymak istiyor anlamadım.

Adam AÇIK AÇIK söyledi Fransa da olup biten herşeyi benden daha çok medya mensupları biliyor ve bunları da açıklayın işte diyor.

demirkol nasıl kuduruyor hala soru soruyor resmen bilenip çıkmış arda medyasının adamı bakın görün işte HERKES HOCANIN ARKASINDA DURSUN OYUN ÇOK BÜYÜK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt