Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali naci haber girdi 23 milyonu buluyor 3 yil da lassin istekleri diye

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prim mevzusu elbette. Hoca Euro 2016 devam ederken kadro dışı bırakmayı dahi düşündü bu isimleri. Medya üç maymunu oynuyor. Şaşırmış gibi davranıyor. Oysa aylar öncesinden belliydi zaten bu kadro dışı olayları.
Tahmin ediyorduk ta yakistiramiyoduk o isimlere.
Yazıklar olsun.
Bidaha alana da yazıklar olsun

Resmen paraya harcadılar güzelim turnuvayı . Ki belki de ilk 3e girebilecek bi kadro vardı takimda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu a sporu açıp izleyim dedim biraz da katılanlar ölmüşmü yaşıyor mu anlayamadım :(

Anladigim kadariyla Diarra ve menajeri bizim teklifi begenmedi. Bizim tekliften daha iyi bir fiyatta bulamayinca Monaco'nun kapısına giderek zorla kendilerini kitlemeye calistilar. Monaco'da siz gelmeyin ulan ayilar deyince bi yerleri tuttustular suan o serefsiz menajeri de Araplarin kapisinda yatiyor. Senaryo bundan ibaret diye dusunuyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la durun ne brahimi bruma yahu.
su önlibero transferini bitirsekte rahatlasak.

Bruma gidecekse gelmesin Brahimi falan. Bu sene tüm oyun sistemi Bruma üzerine kurulu çok kötü patlarız.

Sıkıldık artık adam gibi topcular bulsalardi da biraz futbol izleseydik takimda bu yil birlikte oynamaya alisirdi seneyede hazirlik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner instagram dan fenere olan veda mektubunu silmiş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Footballogue
‏@Footballogue
[#Décla??????] Vasilyev : "Il y a eu une approche de Diarra pour venir chez nous. Elle ne venait pas de nous."
(RMC)

buyur buradan yak monaconun sahibi diarrayla ilgilendik ama bize gelmek istemedi demiş

Karabük 117 km koşmuş son maçında. Oha yani.
Almanya ligine koy sırıtmaz o takım alt ora sıralarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt