Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten marsillayla olan transfer dönemlerimiz hep olumsuz sonuclanmistir.
diarrada bu farkli olmayacagi belliydi.

Diarra futbolu bırakır bence takım bulamaz bu paralara

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarranın futbola devam etmek istiyorsa bizden başka alternatifi kalmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sightorrson Transferine gelirsek.

Ancak Yedek olur.
Profesyonel ve iş ahlakı yüksek, 90 dak mücadele eden bir Oyuncu.

Malesef nekadar çok koşa, yahut mücadele etse de, olmayan yeteneğinin giderilmesi mümkün olmaz.

Umarım şaşırtır.
kuzeyliler bizim ligde iş yapar genelde, katkısı olacak forvet ihtiyacı vardı erenin yanında

Marsilya ile ne zaman bir iş yaptık ki zaten zamanında Servet i 9 milyon Euro ya satmıştik ümit karani da satmıştik tam imzalar atılacakti Başkanları vefat etti transfer yattı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

o kadar saçma çeviriler görüyorum ki birazdan biri
"diarra'yı MARSİLYAYA kiralayacaktık ama transfer sezonunu kapattık, Diarra da bizde kaldı" yazacak diye korkuyorum

Diarradan umudu kesmeyenler geçen senenin İbra tayfası...

Üzülmeyin renkdaşlar bu sene iddialıyız..

Dursun istifa!!!

Arkadaslar demek ki haberler doğru . Aslında anlaştık ama diarra şerefsizi kendini başka klübe yamamak için bizi hep oyalıyor . Siz de jong geldi diye ağlıyorsunuz , eğer yönetim jong ya da başkasını getirmeseydi ve bu yavşak diarra hala bizi bekletseydi ağlayanlar gülerdi heralde . Gelmesin , hayatının parasını veriyoruz ama Ada'm hala yavşak gibi başka klüp arıyor.

Benim bildiğim tatile Kap olayının alakası yok ama noter tasdikli futbolcuya ait hem futbolcunun kendi dilinde hem de Türkçe bir açıklama gerekiyor. Buaçıklamayı önceden imzalatırsanız sıkıntı olmuyor

Bence Diarra bizden fazla para çekmek için bakın Monaco da beni istiyor dedi,o yüzden kendini Monacoya önertti ama Monaco istememiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt