Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görmemezlikten gelmeyin bir daha söylüyorum

brahimi Everton a imza atmak için ayrıldı Kamptan

Hahaha derdinizi lan sizin adam Brahimi'yi alıyor nerede oynatıcaz diye düşünüyor. Ulan elinde Brahimi varsa ilk onu yaz kadroya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brahimi olmazsa Arda gündemdeymiş.

O degilde Diarra ayagina kursun sikti resmen. Dusunsene bizim kaptanimiz kuslara kendini pazarliyor. Bir daha barinamaz Florya'da...

Ya bize ya araplara gibi gozukuyor. Marsilyanin gozunden dustu

Sent from my iPhone using Tapatalk

CrIJy27WEAE4emo.jpg

Bruma olayi dogru degildir, 30 milyon ödememiz lazim mis Porto ya giderse.

Lorient geçen sezon Gabon dan 30 bin euro ya getirdiği Ndong u Sunderland a 20 milyon Euro ya sattı.

Didier-Ndong.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

O degilde Diarra ayagina kursun sikti resmen. Dusunsene bizim kaptanimiz kuslara kendini pazarliyor. Bir daha barinamaz Florya'da...

Ya bize ya araplara gibi gozukuyor. Marsilyanin gozunden dustu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen ben de oyle dusunuyom. Taraftar aninda tepki koymus...

Çoğu Brahiminin hangi pozisyon da oynadığını bilmiyor. Ne çabuk gaza gelen bir milletiz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
ronaldonun cezayir şübesi herif içe kat eden sağ sol açık oynar oyun kurar ayı yogiyi sağa sola yatırır kaldırı öper kajer ile hasan aliyi birbirine geçirir sonra acır ayırır wan der wieli hayattan soğutur gerli mi ? gelmez ama bunları yapar yani

Diarra olayında adama kızamıyorum..Sonuçta ödemesi gereken 10 milyon ceza var ve adam kendini pazarlıyor..Bir bakıma olumlu çünkü demekki futbol oynamak istiyor..Cezanın da ..... deyip futbolu da bırakabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt