Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Dont ask man, just dont. You know the answer.
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Got it

Typical Bullshit...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dont ask man, just dont. You know the answer.
Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Para kazanabilmek için ?Biri bana aciklasin madem
hamit gidecekti neden sozlesme yaptik?
Mehmet Ozbekin isidir muhtemelen
HayirHamit maç başı paraya oynuyor gitmesi ekonomik açıdan bi girdi sağlamaz
Para kazanabilmek için ?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası tamam da transfer sezonu başında sattık diyelim, sezon bitmeden yeni alan takımın bunlara yollamayacağının garantisi yok ki. Teknik direktör değişir bir şey olur vs.
Veya devre arası da aynı sezonu kapsıyor, onda da geçerli mi mesela o da kötü.
Nereden bulmuşlar bu maddeyi yav.
Hadi yazıyorsun direkt yollayacağın takımı kapsayacak şekilde yaz bari. Aynı sezonu, 3.takımı falan karıştırma.
bugün kap gelmez kap kapalı resmi daireler çalışmıyor diyen troll nerde?![]()
Kolbeinn Sigthorsson: Galatasaray'dan teklif aldığımda kabul etmekten başka seçeneğim yoktu.
Tabi baska secenegin yoktu. Seni hangi buyuk takim alir?
Menajer onerisiyle alindi. Bizimkiler bir kere de scout ekibini dinleseydi cok daha iyi oyuncular alinirdi.
Gene bonservis olmazda belki bizden alacaklarını karsilarsa karşı kulüp öyle de verilebilir.Hic oyle dusunmedim cunku ihtimal vermiyorum bonservis ile satacagimizi
Hayir
Hamit bu yil net 1.6 milyon euro alacak kap aciklamasina bakabilirsin mac basina oynamiyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen seneki alacağı o. bu sene ödeniyorHayir
Hamit bu yil net 1.6 milyon euro alacak kap aciklamasina bakabilirsin mac basina oynamiyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su açıklaması elmanderin imza parası hakkındaki açıklamasını getiriyor aklımaKolbeinn Sigthorsson: Galatasaray'dan teklif aldığımda kabul etmekten başka seçeneğim yoktu.
Tabi baska secenegin yoktu. Seni hangi buyuk takim alir?
Menajer onerisiyle alindi. Bizimkiler bir kere de scout ekibini dinleseydi cok daha iyi oyuncular alinirdi.