Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana itibarını yerle bir etti isterse Paris'e gitsin herkes yuhlar milli takımı unutsun artık

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adamlar şaka maka caner ile gökhanı bedava aldılar iş yaparlar yapmazlar o ayrı konu şikecilere göre bu ülkenin en iyi bekleriydi :)

Caner'de Istanbul slut'u olmus. Adam 3 büyük takimda oynadi, Sergen ve 布拉克·耶勒马兹 gibi

Chedjou'nun ismini kadroda görünce midem bulanıyor. Ne zaman gidecek şu takımdan acaba. O gün bayram ederim.

Lass yakında kaldırım da anası ile ek işe çıkacak akşamları diyor kendi taraftarlari

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

denayer burda üniversitelilerle ayıptır sölemesi cima ediyor ondan böle istekli istanbula biliniz istedik

selmanmı kaynağın peki.

aynı transfer ekibi hamza dönemi onay vermiş ne hikmetse

Diyelim ki riekerink sigthorsson'u istedi, piyasada okadar iyi forvetler varken, sigthorsson'u kiralamak ne kadar dogru.

Sigthorsson ajax'dan gittiginde ajax'li taraftarlar ''oh kurtulduk'' demisti, adami umut ile kiyaslarsan aralarinda cok buyuk fark yok.

Ben olsam diarra ya gel kabul ettim şartlarını derim. Gelince de si.... lan derim aynen geri yollarım :)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra'nın 10 milyonluk cezasını en iyi ihtimal 6'ya falan indirseler artı bi de 2,5 civarı rahat maaş alır. Yine 8-9 civarına patlar en az. Diarra baya iyidir son durumunu bilmiyorum da geri dönüşü olmayacak bi adama bu kadar para yatıracaksam çok ciddi sınıf atlatması gerek. Çünkü tempo ile oynanan bi mevki zaten defansif orta saha maksimum kaç sene daha üst düzey oynar meçhul, iş tabi oyuncu da bitiyor ama ciddi risk bence. Melo'nun son 2 sene temposu nasıl düştü belli. 31 yaşında Diarra'yı almakla 31 yaşında Sneijder veya forvet almak eşdeğer değil yani. Bazı mevkiler daha çok hamallık istiyor. Bizde de ek olarak geriye çok yardım eden çok iyi takım savunması yapan bi takım değiliz, adama ağır da gelebilir. Tabi dediğim gibi adamın iş ahlakına, kendine bakmasına göre değişir ama bence daha düşük maliyete o bölgeye adam alınabilir. Yeterince yaratıcı oyuncumuz var diye düşünüyorum çünkü bize hamal lazım daha ziyade. De Jong bu paranın 10'da birine işimizi görür bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt