Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kariyerinde 20 maç sol bek oynamış oynayamaz demiyorum ama jaume costa daha iyi olmazmı
jaume'nin videolarini izledim birkac macta tip olarak hatırlıyorum sadece.. ama videolarda gördüğüm kadariyla clichy ile beraber sol bek olarak ligin en iyi 2. Beki olurdu.
Bahsi geçen diger isimlerde olur zaten. 3 ünden biri gelsinde ugur çiftcilere, striniclere kalmayalim

takımın daha dinamik olmasi lazim. sagda feghouli olsa misal çok daha farklı olurdu. Ostersunds maçına fernando ndiaye ortasahasi ciksa tur gelirdi misal.
Nasri ve feghouli olsa kanatlarda arkada da ndiaye fernando min.28-30 mac oynasalar ligde problemsiz ohoo belhanda uçar gider. Ama bir sneijder olamaz tabi

sneijderle kıyaslamayalım bence.belhanda da biraz gençken yeni zidane diye bahsedilyodu.belhanda belhanda sadece.

Hemen parasıyla gömdünüz Ndiaye yi..

18 milyon euro yu basar alırlar sezon sonu görürsünüz...

Beyler bu asamoahın asıl mevkisi orta saha bildiğiniz kadarıyla onu sol bekte oynatmak ne kadar verimli olur bu konuda yorum yapabilirmisiniz ve sırıtırmı sol bek oynasa
3 5 2 nın solunda oynadı
2 2 kaldığımız maçı izledin ise bizi perişan etmişti
Asıl mevkisi iç ve on libero

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın daha dinamik olmasi lazim. sagda feghouli olsa misal çok daha farklı olurdu. Ostersunds maçına fernando ndiaye ortasahasi ciksa tur gelirdi misal.
Nasri ve feghouli olsa kanatlarda arkada da ndiaye fernando min.28-30 mac oynasalar ligde problemsiz ohoo belhanda uçar gider. Ama bir sneijder olamaz tabi
Sneijder ile Belhanda farklı tip oyuncular ikisinden aynı şeyleri beklemek doğru olmaz renktaş

Bonservisin taksit sayısı yenimi türedi
Anlaşma yok o zaman
Oyuncu ile klüp arasında olsa neyse
Kimse aptal değil oyuncunun odası diyip
5 gün sonra bitirmeye çalışıyoruz ayrı şeyler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu güzel kardeşim kafan basmıyor mu. Her olay tamamlansa zaten bu adam açıklanır.
Oyuncu ile alacağı ücretler konusunda anlaşma tamam. Kulübüne ne kadar vereceğimiz tamam.
Tek sıkıntı oyuncuya ne kadar sürede ödeyeceğimiz ve oyuncunun alacaklarını alması. Transferi ne sanıyorsun sen. Şu kadar ücret veriyorum tamam mı. Tamamsa hadi yarın atla gel diye mi düşünüyorsun.

sneijderle kıyaslamayalım bence.belhanda da biraz gençken yeni zidane diye bahsedilyodu.belhanda belhanda sadece.
ben kıyaslamam asla melo ilede fernandoyu kiyaslamam mesela tipler farkli, roller farklı.
ama futbolu sadece yüzeysel olarak takip eden biri sneijder daha iyi len nQ diyip geçer direkt.

Ndiaye gibi birini daha bulacaksin benzer ozelliklerde. 4-3-3 yapistiracan. Belhanda'yi sola falan atacaksin.o ikisi darmaduman edecek ortalığı
Bence Fernando, Badou ve Belhanda hepsi

( A ) Bireysel olarak iyiler
( B ) Orta Saha Tandeminde iyiler... Uyuyorlar birbirlerine

_________Fernando (6)
_____N'Diay (8)
_______________Belhanda(10)

Fernando: Defans ve Oyun kurma
N'Diaye: B2B Ofans - Defans köprüsü ve Dinamo
Belhanda: Ofansif kreatif Oyuncu.

Hepsi de mücadelesi... Çok keyif verecekler bunlar ...hele bir alissinlar birbirlerine

GSC App VIP Edition 1.0 ™

2019da o 18 milyon avro sözleşme olayı.bi de bruma gibi ndiayeyi çekecez yav : (lemina seneye yapamazsa premier ligde 10-12 milyon verilip alınsın.

Bence Fernando, Badou ve Belhanda hepsi

( A ) Bireysel olarak iyiler
( B ) Orta Saha Tandeminde iyiler... Uyuyorlar birbirlerine

_________Fernando (6)
_____N'Diay (8)
_______________Belhanda(10)

Fernando: Defans ve Oyun kurma
N'Diaye: B2B Ofans - Defans köprüsü ve Dinamo
Belhanda: Ofansif kreatif Oyuncu.

Hepsi de mücadelesi... Çok keyif verecekler bunlar ...hele bir alissinlar birbirlerine

GSC App VIP Edition 1.0 ™
tatmin ettiler bu mac. Umarım ndiaye'nin yıldızı sönmezde bu keyfi yasatirlar bize.

Yoksa Tudor sapkadan yumurta çıkartamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt