Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim gelmezsse bir darbeyide biz vuralım fenere zicoyu getirelim tudorun yerine :D :D

Nasri son 3 sezonda sakatlıklar yaşadı ve eski performansını yakalayamadı. EPL'de ilk yıllardaki hızından eser yok. Kötü futbolcu mu? Değil tabiki. Ama ben beklenen verimin alınmayacağını düşünüyorum. Yaşını ve verilecek ücreti de düşününce doğru bir transfer olmayacaktır.

yok 100 yaşında 29 yaşındaymış falan hayırdır.27 ekim 1990 doğumlu adam nasıl 29 yaşında oluyor..
18 milyonluk opsiyon laf olsun diye konulmuş kafanıza takmayın. 29 yaşında N'diaye o paralara satilabiliyorsa zaten satılsın problem değil. Gelen paraya daha gencini alırız

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasri son 3 sezonda sakatlıklar yaşadı ve eski performansını yakalayamadı. EPL'de ilk yıllardaki hızından eser yok. Kötü futbolcu mu? Değil tabiki. Ama ben beklenen verimin alınmayacağını düşünüyorum. Yaşını ve verilecek ücreti de düşününce doğru bir transfer olmayacaktır.
üzdün rdas :(

Muslera > Fabri
Mariano > GG
Maicon < Pepe
Transfer ? Transfer
Transfer ? Adriano
Fernando > Atiba
NDiaye > Oguzhan
Feghouli > Quaresma
Belhanda < Talisca
Transfer < Lens
Gomis = Negredo

5-3

Forvet konusunda beklemek gerek. Solbek ve stoper konusunda belirsizlik sürüyor. Umarim o iki mevkiye iyi oyuncular alinir. Sahsen bunlarin sol aciga pek iyi oyuncu alacaklarini düsünmüyorum, belki de rodrigues oynar o yüzden orada bjk yi daha iyi görüyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Terim Adam Eder.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

lan fernandonun uzun pasları da iyimiş. net 3 asisti yenmiş.ara pasları da süper...gomise ve sinana müthiş pas atmış...

belhandaya katılmıyorum.bu sene belhanda show izleyeceğiz.
Muslera > Fabri
Mariano > GG
Maicon < Pepe
Transfer ? Transfer
Transfer ? Adriano
Fernando > Atiba
NDiaye > Oguzhan
Feghouli > Quaresma
Belhanda < Talisca
Transfer < Lens
Gomis = Negredo

5-3

Forvet konusunda beklemek gerek. Solbek ve stoper konusunda belirsizlik sürüyor. Umarim o iki mevkiye iyi oyuncular alinir. Sahsen bunlarin sol aciga pek iyi oyuncu alacaklarini düsünmüyorum, belki de rodrigues oynar o yüzden orada bjk yi daha iyi görüyorum.

e266e6bbc34459f163aca1e679884a89.png

Bu kadronun başına adam akıllı bir hoca getirirsen başarısız olma şansın yok. STSL'nin çok üzerinde bir kadro. Tinercilerin kadrosunu havada karada gömer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera > Fabri
Mariano > GG
Maicon < Pepe
Transfer ? Transfer
Transfer ? Adriano
Fernando > Atiba
NDiaye > Oguzhan
Feghouli > Quaresma
Belhanda < Talisca
Transfer < Lens
Gomis = Negredo

5-3

Tudor << Şenol
Özbek << Fiko

Geri kalan mühim olmuyor.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt