Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cristian Cuevas - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Uygun fiyata alinabilir
Genc
Sözleşme bitiyo
Nasil topcu acaba
İşte en sevdiğim mesajlar

Birisi bı topçu bulur ucuz ama potansiyeli yüksek der bende video bulup bakarım. Bulamazsam geçmiş maç özetlerini izler fikir edinirim.

Ulan scout olacak adamım kulübümüz için beleşe yaparım azıcık şans verin lan banada.

YouTube

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk oyuncu yok.

so-what-who-cares--v3.png

-------------- Eray ---------------
Tarık - Semih - Ahmet - Hakan
Yasin - Selçuk - Tolga - Emrah
--------- Sinan - Umut ----------

Bak burda çok var. TFF 2. Lig şampiyonluğuna oynar bence.

bizde video falan tanıtım yapsak ya küçük beyinli dursun aklı ermiyo.

Daha 2 sezon öncesine kadar bunlarla oynadığımız maçlara garanti 6 puan diye bakıyorduk. Şenol biliyor bu işi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerek yok böyle bence böyle saçmalıklara. Bunlar da Avrupalı takımlara özeniyorlar

sen iste ben futbolcu bulayim be rdass
dünyanın en güzel mesleği scout olmak he
Kesinlikle katılıyorum.

Mesela garry hafif savruk.

Garrynın 1 üst versıyonunu bulacaksın top ayağına yapışıp suratlenen verkaca giren alt lig topcusu. Max 1 milyona alacaksın deli fişek gibi oynatıp satacaksın. Şuanda kimsenin bilmediği farkında olmadığı seneye deli paralar edecek birsürü topçu var ve birileri bunları keşfedip alacak ama bu galatasaray olmayacak en üzücüsü de bu...

Bu sene zirvede kartlar yeniden dağıtılıyor.. Gelen as ve papazlar sürpriz sonuçlar yaratabilir..

Nevzat dindar

Nevzat gene kumar masasinda namlular falan mafyayla başı dertteydi şimdide kaybediyo herald

Şu tinerciler öyle iğrenç ve görgüsüz tipler ki fenerliler daha sempatik gelmeye başladı bana. O derece

"Galatasaray, Manchester City'li Jason Denayer'in bonservisini almaya çalışıyor."

@HLNinEngeland

Galatasaray are pushing for Jason Denayer. They want to sign the #mcfc defender on a permanent deal. A loan to Girona is no option anymore.
Bence maicon denayer ikilisi de gelirse stoperden ortasahaya kadar deli gibi pas yapabilen bır takım oluruz kı fatih terim de gelirse pas oyununda çağ atlarız

Kesinlikle katılıyorum.

Garrynın 1 üst versıyonunu bulacaksın top ayağına yapışıp suratlenen verkaca giren alt lig topcusu. Max 1 milyona alacaksın deli fişek gibi oynatıp satacaksın. Şuanda kimsenin bilmediği farkında olmadığı seneye deli paralar edecek birsürü topçu var ve birileri bunları keşfedip alacak ama bu galatasaray olmayacak en üzücüsü de bu...

ya önemli olan scout ekibine, transfer komitesine saygı duyan takımın bugununu ve ayni sekilde yarınını, kendisinden sonraki yönetimide düşünen nitelikliyoneticilere sahip olmak. Cyprien,dembele,emre mor vs neler kaybettik be

Bu sene zirvede kartlar yeniden dağıtılıyor.. Gelen as ve papazlar sürpriz sonuçlar yaratabilir..

Nevzat dindar

Nevzat gene kumar masasinda namlular falan mafyayla başı dertteydi şimdide kaybediyo herald
2 nefes çeken kendini halislere bırakıyor triblere giriyor işte. millette bunların ağzına bakıyo

Kesinlikle katılıyorum.

Ferdi kadıoğlu için ne düşünüyorsun renktaş. Bence orta 5linin 4ünü yedekleyebilecek kapasitede

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer transferinin bikaç gün içinde bitmesi bekleniyor(hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt