Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli bugün, yarın ya da haftaya bir şekilde gelecek. O işin bittiği kanaatindeyim.

Şu an düşündüğüm iki şey: Hoca ile devam edilip edilmeyeceğ ve sol beke kimin alınacağı.

Fanatik | Galatasaray, Asamoh'ı bu hafta içi İstanbul'a getirecek.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk ta raporlama kalktımı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoh-Feghouli
Bu ikili ile bitirilmesine fitim ben transferin. Asamoah'ı herkesden çok istiyorum bu sene. Takıma inanılmaz katkı sağlar.

tudor kalırsa 3 hafta dahi kalmaz kovulur cünkü adam zihnende normal hangi kadroyla cıkacak hangi oyuncuyu oynatması gerektigini dahi bilmiyor

cok laf ettigimiz jor bunun yanında van gaal kalır

eger terim gelmezse bu sezon ilk yarı bitmeden havlu atarız

Insanlarin raporlamak icin bu shevkli oldugunu bilmiyordum

Asagilik kompleksinizi mi tatmin ediyorsunuz anlamiyorum ki?

Tudor kaldığı sürece feghouli gelmiş asamoah gelmiş boş.İlk 3 hafta da kovulacak olan adamı tutmanın manası yok.Taraftarın gözünde kredisi tükenmiş biri.

Burak'a prime zamanı bile verilen 3 milyonu çok bulurken 3.5 abartı olmuş. Tabi ki Trabzon'a oyuncu getirmenin farklı zorlukları var fakat hani kral dönüyor şovu yapılırken Burak'ın da fedakarlık yaptığını düşünmüştüm.

Feghouli için kimileri kulüpten alacağı var diyor, kimileri de GS - WU arasında bonservisin ödemesiyle ilgili ayrıntılar konuşuluyor diyor. Acaba hangisi doğru?

Geleceğini varsayarsak, Feg dışında en az 3 transfer daha gerekli. (Stoper - Sol bek - Sol kanat)

1 pozisyona transfer yapılamayacak olursa hangi pozisyonu idare edebiliriz mevcut kadro ile?

Ben Stoper - Sol bek isterim. Sol iyi kötü Yasin - Garyy bir şekilde kör topal işler diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt