- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Burak Yılmaz: Selçuk İnan benim kardeşimdir. Sadece soyadımız aynı değil. Selçuk'la her yerde oynamak isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka ne diyo dinlemiyorumBurak Yılmaz: Selçuk İnan benim kardeşimdir. Sadece soyadımız aynı değil. Selçuk'la her yerde oynamak isterim.
Burak Yılmaz: Selçuk İnan benim kardeşimdir. Sadece soyadımız aynı değil. Selçuk'la her yerde oynamak isterim.
Bizden gitmeseydi 2019'a kadar hemen hemen aynı parayı verecektik.32 yasindaki buraka 3 yildan 3.35mio euro sözlesme basmislar![]()
![]()
Geçen gün bende paylaştım bu haberi Selçuk gitmez zatenTrabzonspor Asbaşkanı Ahme Çubukçu, "Selçuk İnan, transfer gündemimize hiç gelmedi. Bu futbolcuyla hiç ilgilenmedik, talip olduğumuz şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor." dedi.
Bizden gitmeseydi 2019'a kadar hemen hemen aynı parayı verecektik.
P9 Gscimbom Mobile
Galatasaray ismini telaffuz edemedi. Selçuk İnan hakkında onun kulübüyle olan zorlukları konuşmak istemiyorum dediBaşka ne diyo dinlemiyorum
TapaTalK
Elif Forvet 10 numara bir de sol bek gelir.Fener göğüs reklamından fena para kaldıracakmks. Hafta içi de 4 transfer gelir diyor Aziz.
Tam şerefsiz çıktıGalatasaray ismini telaffuz edemedi. Selçuk İnan hakkında onun kulübüyle olan zorlukları konuşmak istemiyorum dedi
Ihtimal vermiyorumFootmercato sitesi Galatasaray'ın Jordan Amavi'yi transfer etmek istediğini yazmış.
Youth football tournament yaziyor renkdas. Genç takim gidecek
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY