Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Nasılsın knk
Terim severler grubu kur gelelim
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasılsın knk
Sakatlik sorunu olan biri icin fazla paraGalatasaray, Kwadwo Asamoah için 7.5 milyon € bonservis bedeli; 3 milyon € civarında da yıllık ücret teklif edecek. (Fanatik)
Stochda öyle demişti garibimClde oynamak istiyorum demiş.
Nasılsın knk
Terim severler grubu kur gelelim
TapaTalK
Hiç benzemiyor bile şimdi açtım da soldan 0'a filan inmiş topla artık bırak oraya inmeyi en son ne zaman oraya pas attı belli değil. Duran toplara gelişi ve vuruşu bile farklı. Ciddi ciddi Yossi Kohen yaniA Spor şuan 2012'de fb ile oynadığımız süper kupa maçını gösteriyor.
Selçuk'u izliyorum, sürekli ileri oynayan hırslı ve arzulu bir adam görüyorum. Bir de şimdiki hali aklıma geliyor, dertleniyorum.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Fernando Muslera![]()
Maicon Roque![]()
Mariano![]()
Martin Linnes![]()
Lionel Carole![]()
Fernando Reges![]()
Badou Ndiaye![]()
Younes Belhanda![]()
Garry Rodrigues![]()
Sofiane Feghouli![]()
Batefimbi Gomis![]()
3 Brezilyalı
2 Fransız
1 Uruguaylı
1 Faslı
1 Cezayirli
1 Senegalli
1 Norveçli
1 Yeşil Burunlu
var kadromuzda.
Lionel Carole -> Samir Nasri /Franck Ribery/ Luis Nani
Kwadwo Asamoah
Santrafor
Stoper
lazım. 1 de yerli kanat veya bek alınırsa Linnes de gönderilebilir.
Ben hem terim hocamı hem aysal başkanımızı severim ?Var zaten K.T.B.
Ozan Puki Alper K.T.B'ye girmek için gerekli şartlara haiz midir?Benim gördüğum tek kusuru Aysalcı olması biraz,onun dışında sağlam Galatasaraylıdır.
Sneijder fena vurdu yineA Spor şuan 2012'de fb ile oynadığımız süper kupa maçını gösteriyor.
Selçuk'u izliyorum, sürekli ileri oynayan hırslı ve arzulu bir adam görüyorum. Bir de şimdiki hali aklıma geliyor, dertleniyorum.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bir kere güldür yüzümüzü ?SON DAKİKA: Asamoah transferi için bir girişim olmadığı öğrenildi. (@futbolarena) https://twitter.com/Polarlilar1905/status/894144558057103360/photo/1
Sneijder fena vurdu yine
Cenk'in sürprizi amrabat olmasın
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi