Bütün sıkıntı TUDOR ben olayın sahadaki kısmına baktığımda bu adam takımı batırdığı apaçık ortada.
Bana tek bir oyuncu söyleyin ki Tudor geldiğinden beri üstüne koymuş, performansı artmış olsun ?
Yada teknik taktik olarak şu düzeni yada sistemi oynuyoruz diyebiliriz ?
Kamp geçirdi yok komando eğtimine filan tabi tuttu da ne oldu ?
Galatasaray'ın başını yere eğdi Uefa'dan bile elendi elendiği takım ilk avupa maçına çıkan takım.
Oyunculara dönelim, hadi fizikli takım, basan takım istiyordun da neredeler ? Kardeşim Galatasaray tarihinde bundan daha statik kalan takım görmemiştir belki Prandelli dönemi biraz, tüm oyuncular pas veriyor bekliyor, adam eksilten adamın yoksa karşı kaleye gitmen mucize, herşeyi geçtim Rodrigues bile bu yüzden takımın en iyisi gibi gözüktüğü maçlar var.
Hadi istediğin profile uygun elinde Tolga vardı, Tolga JOR dönemi sakatlanana kadar gayet olumlu gelişime açık bir oyun sergiledi ve Tudor geldi bildiğin malın önde gideni oldu, Carole'den umudu kestirdi adam bize, Selçuk zaten konuşmaya bile gerek olmayan gereksiz, vasıfsız hırbonun teki, kısacası tüm oyuncular ,tudor döneminde geri gitti, oyun geri gitti ve battı. Bana tek bir oyuncu söyleyin ya performans aldığı Muslera bile geriledi. Sonuç olarak transfere başvurdu. Jor dönemi bu takım en azından izlenebiliyor ve ligi 2. yada 3. bitirebilecek bir takımdı, bu Uefa turunu güle oynaya geçerdi, Poldi Wes Bruma üçgenleri keyif veriyordu artık hücum edemiyoruz.
Bu hıyar bu takımın başında durduğu sürece bireysel yetenekler dışında dün Eren'in attığı muhteşem gol gibi biz golü bırak pozisyon yaratamayız, görünen köy kılavuz istemez, bu tarla bundan fazla kabak yapmaz, bu hıyar derhal yollanmalı, fantezi aramadan Fatih TERİM görev başı yaptırılarak futbolun tek sorumlusu haline gelmeli.