Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi arkadaslar var iyi provokatörlük bunu inceden yapiyorlar tereyagindan kil ceker gibi, yigidi öldür hakkini yeme.

Ama diger yandan da bazilari var ki kendilerini cok belli ediyorlar cünkü gerizekali olduklari icin beceremiyorlar bunu direkt göze batiyorlar.
Zaten bu konu ile sabah bi soru sormuştum birine belki hatırlarsın Can

Ulen sneijder karşı tarafın ayısına değil de bizim mal taraftarımıza bile iyi koymuş. Kuş gibi ötüyor dengesizler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk icin de aynisi yazdin Musap

Mecbur kaldi yabanci siniri falan yazmistin

Neyse uzatmaya gerek yok yine sövecen cünkü sövmeye yer ariyorsun

Sövmemde seninle pek muhatap olmak isteyen biri degilim . Bile bile niye alintiliyorsun anlamis degilim .

Gomis
Bruma Belhanda Feghouli
Badou Fernando

şu ekip ŞL gruplarından rahat çıkardı.
Yapılan transferler bruma sayesinde yapılsa da keşke kalaydı

Her zaman söyleceğim snejder takımın genlerini bozmuştur kötü oyuncu olduğu için değil bizim tarzımız değil o geldiğinden beri iyi maçlarımız çok az
Onu istemeyen terime Aysal snejder ide alırım oynatacak hocayıda diyerek fitili ateşleme terimin gidiş sürecini başlatmıştır
Takımın mali yapısında Aysal bozmuştur uçuk maaşlar onun eseridir

Sövmemde seninle pek muhatap olmak isteyen biri degilim . Bile bile niye alintiliyorsun anlamis degilim .

Karsit bir görüs oldugu icin alinti ile cevapladim

Rahatsiz oluyorsan engelle gec,forum burasi Yapamiyorsan girme zaten bunlari bile bile göze alarak üye olmus olman gerekir

Sneijdere 2 verip biz alalım belki milli takımdan dolayı iyi oynar olmazsa sene sonu yine gönderriz para cok ne de olsa.

Ulen sneijder karşı tarafın ayısına değil de bizim mal taraftarımıza bile iyi koymuş. Kuş gibi ötüyor dengesizler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sankî fbye değil de bunlara sokmuş sağlı sollu. İnsan da bîraz utanma olur yahu takımın hali ortada işte gitti şino noldu

Bizim taraftarımızın bazıları haketten cahilin dik alası.
Lan hiç mi sayısal zekanız yok kullanmayı bilmiyorsunuz.
Sneijder 2 sene önce.3.2 milyon euro + 1.3 milyon Euro imza parasına imza attı.
Gelmişler yok bizi çok sevdiğinden, yok kendi de biliyor o kadar etmediğini yazanlar var.

Hakaret etmiyorum bakın soruyorum sadece aptal misiniz?

Tslde oynayan az buçuk kariyeri olan hangi oyuncu avrupa'dan alacağının aynısını alıyor.
Belhanda? Gomis? Pepe? Ndiayeye 2.7 veriyorsun lan çıkıp diyelim mi bizde 2.7yi cukkaliyorsun karaktersiz futbolcu Avrupa'da 1 milyon alamazsın diye ?
Senin yöneticinin malligini oyuncuya yükleyecek beyne nasıl erisiyorsunuz,

Son düzenleme:
Sneijdere 1.8 mi vermisler hahahahahaha itten rezil olmuş.

Cok arar galatasarayı çok öyle yaz kamplarına gec gelip üç ayda göbek eritmeye calışmaya benzemez nice te öttürürler adamı.
Ordada klubün nasıl yonetilecegine transferde kimlerin alınacağına
Kamp programlarına tekniğe taktiğe hoca seçimlerine de karışacak mı acaba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt