Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilyadan gelen herhangi bir beke tavım şu anda..Carole o kadar kötü ki

Yaklaşık 10 yıl önce duyumcular çeşitli yerlerde Çarkıfelekteki gibi oyuncunun isminde bulunan sessiz harfleri falan söylüyordu herkes tahmin yapıyordu:asd22:
Abartma 10 sene önce internet mı vardı

elimde olan telefonumdan parmaklarımla yazarak gönder tuşuna basmam sonucu sizlere ulaşmıştır.

Teoman dinleyip odanın kenarında dizlerimi karnıma çekip ağlayarak feguli videoları izliyorum

elimde olan telefonumdan parmaklarımla yazarak gönder tuşuna basmam sonucu sizlere ulaşmıştır.

İyi geceler Troller yarın nöbete dahil olurum pm falan yok kazıyolar sizi :D

Talisca işi hiç konuşulmuyor medyada. Biz yapsak gündemden düşürmezdi şerefsizler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

salı günü olayına dair bişey yok @umut özçelik

bu Denayer de ne görüyorsunuz abi ben anlamıyorum. tamamen duygusal yaklaşılıyor. city de olacak diye bekledi ama olmadı bu adamdan işte. bizim bu sene evlat , duygusallık vs yer yok. belçika milli takımını hatırlayın turnuvada , en berbat yerleri defanstı. ben onda bir ışık göremiyorum.

Yaşar- Cezayir Menekşesi dinliyorum tavsiye ederim ..Feghouli'ye gelsin:asd22:

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, dün Avusturya kampından sonra Türkiye'ye dönen İgor Tudor ile görüştü.

Sezon öncesi son hazırlık kamplarını yapan ve Türkiye'ye dönen Galatasaray'da teknik direktör İgor Tudor, Başkan Dursun Özbek ile bir görüşme yaptı.

Dursun Özbek'in Tudor'a sonuna kadar arkasında olduğunu ve takımdan gönderilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını Hırvat hocaya ifade etti. Özbek'in Fatih Terim ile görüşmemesinin nedeninin de Tudor ile her şart altında devam etmek olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Tudor'un da Başkan Dursun Özbek'e teşekkür ettiği ve ligin ilk maçında sahadaki takımın herkesi memnun edeceğinin sözünü verdiği öğrenildi. Dursun Ozbek, Tudor ile goruştu - Turkfutbol.com :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt