Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar Bein dışında pek bilen çıkmadı. Aldığımız hemen her ismiönce onlar bildi. Maicon'u sadece Nevzat bildi galiba. Bunlardan önce de yazan çıkmadı.

Feghouli ile beraber kesildi bilgiler. En son O'nu bildiler. Sol bek konusunda filan son günlerde hiç haber düşmüyor ne muhabirlere ne Bein'e.

Marcelo Pepe ikilisi olsaydi besiktas bu maci kazanirdi diyor a spor'da yorum yapan Taner Karaman

y h h

feghouli geldi zaten,denayer de bu hafta biter demiş ali naci gazetede.konate zor degil.sözleşmesi bitiyo seneye.sol açık da zor degil bence.nasri şerefsizi az yoracak gibi ama para çok ya,o da hallolur.
denayerin opsiyon olsun o çocuk çok gelişecek inaniyorum

Emrah'ın kalması bence yerinde bir karar..Oynadığı maçlarda bu yaz çok istekli gördüm kendisini..Bu takımda Yasin ve Sinan'a göre daha çok hakediyor kalmayı..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-07-01-03-24-1.webp
    Screenshot_2017-08-07-01-03-24-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 128
musa cagıran gelsin,selcuk gitsin.yerli olarak solbek var 2 tane.batuhan ve melih fazLAsı ile yeterli.yabancı solbek gelince carolı kovsunlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
gomis-konate-seneye konyadan ezekiel iyi olurdu forvet için.

Junior Tavares pahali gelir, ajax da bu transfer sezonunda kendisiyle ilgilendi, bonservisi 10m civari.

feghouli olmayacak bence ümit kırmak istemem de.1 hafta kadar önce ingiliz gazetesinin birinde sakatlığının ciddi olduğunu galatasaray ve avrupadan takımların istediğini ancak sakat olduğu için sağlık kontrolünden geçmesinin mümkün olmadığını yazmışlardı.Sanırım doğru.
kaynak:Sofiane Feghouli's West Ham future takes another twist during pre-season tour of Germany - football.london

sakatlıgının ciddi olmadıgını ingiliz muhabir yazdı.sakatlıgı ciddi olan lanzini

tudor ve selcuk gitsinde gerisini düsünmüyorum bile yeterki bu ikisinden kurtulsun artık bu takım

egemenle onur arslan niye ban yediler küfür etmişlerde mevzu neydi :( Osman SEDEN

muhabbeti lastik don gibi uzattıkları için. uyarıya rağmen dinlemiyor, bide editlenmiş mesajı tekrar düzeltip bize küfrediyor egemen denen herif. onuru bilmiyorum onu bende görmedim :D

GSC Mobil App

feghouli -lanzini olayı geceli 1 hafta oldu herhalde.o zmaandan bu yana odası hazır dendi,kampa katılcak dendi ama alacagı var diye de söylendi.en son fotoda masaj yaptıryodu.ciddi bi durumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt