Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Udinese samir'i 4milyona almis, bize de en az 6-7milyona satarlar, zor transfer

nasri veya arda'dan birini zorlayacaklar son güne kadar bence yoksa garry ile devam

denayer kulübüne bağlıdır

sol bek hiç fikrim yok

td yok artık bilmiyorum onu napıcaz

FLAŞ | Divan Kurulunun toplanması için gereken imza toplandı. Divan Kurulu yönetimden borçlanmalarla ilgili açıklama yapmasını isteyecek.

Askin atesi iyi duyumcu bilirdim

ama gecen sezon 20+maci solbek oynamis adami stoper yapti ya oda salliyo demekki

Valencia, La Liga da yıllardır ilk11 de oynayan bir ofansif adam için 8 Mil. normal.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Gomis'ten ben de çok korkuyorum patlar diye

Yani tek çaremiz Gomis 'miş gibi aylarca sadece onun ismi geçti ama bu maliyete daha iyi veya bizim takıma daha uygun bir forvet bulunabilirdi

Bizim takımın forveti Bacca gibi kurnaz golcü olacak işi gücü gol atmak olacak Gomis top tutar oynar oynatır ama onu çok çok iyi beslemek gerekecek onu yapamayız biz Gomis 'te Eren 'den çok fazla katkı vereceğini düşünmüyorum

Tek düşüncem Eren 'i satabilsekte adam akıllı bir golcü alsak keşke

nasri veya arda'dan birini zorlayacaklar son güne kadar bence yoksa garry ile devam

denayer kulübüne bağlıdır

sol bek hiç fikrim yok

td yok artık bilmiyorum onu napıcaz

Tudor ile sezona başlanır ama ilk 10 maçı bitiremez Tudor devre arasına doğru yeni bir Td ile anlaşırız alıştık nasıl olsa renktaşım

Aslında Gomis'in yanına ufak tefek hızlı bir herif alıcaksın o zaman asıl olayı ortaya çıkar. Tek forvet için ideal tip değil.

Ha bize yeter ligde migde tabii ideal bir takımdan bahsediyorum

Tudor ile sezona başlanır ama ilk 10 maçı bitiremez Tudor devre arasına doğru yeni bir Td ile anlaşırız alıştık nasıl olsa renktaşım

yav çok belli bu takım 2 defa üst üste puan kaybetse kimse koruyamaz adamı kovacaklar.

belki ilk 5 hafta, bleki 10 hafta hadi ilk yarı de.

gene gidecekler FT'ye. İlla sezon ortası aksiyon yaşayacağız, baştan önlem almayıp.

Nevzat Dindar @nevzatdindar

son dakika.. Feghouli'nin işlemleri yetişirse bu gece İstanbul'a getiriliyor.. En kötü olasılık Cezayirli yarın gelecek.. detaylar skorer'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt