Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Abla parmağında oynatıyor garibanı takım taklavatıylaDiva havası sezdim
Bu transfer olmaz
GSC App VIP Edition 1.0 ™
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abla parmağında oynatıyor garibanı takım taklavatıylaDiva havası sezdim
Bu transfer olmaz
inşallah doğrudur ve fener alır birilerinin şu birtarafı kalkmışlara haddini bildirmesi gerekiyorErtem ŞenerOnaylanmış hesap @ertemsener 35 dk.35 dakika önce
ÇOK AMA ÇOK NET BİLGİ !!! FENERBAHÇE TALISCA İÇİN BENFICA İLE GÖRÜŞÜYOR. FENERBAHÇE YÖNETİMİNE KALEMŞÖR DEĞİL GERÇEK MUHABİRLER SORABİLİR !!
yiyin birbirinizi.
Bu adam net ergen. Beyin gelişimi sonlanmamış ergenlikte kalmışErtem ŞenerOnaylanmış hesap @ertemsener 35 dk.35 dakika önce
ÇOK AMA ÇOK NET BİLGİ !!! FENERBAHÇE TALISCA İÇİN BENFICA İLE GÖRÜŞÜYOR. FENERBAHÇE YÖNETİMİNE KALEMŞÖR DEĞİL GERÇEK MUHABİRLER SORABİLİR !!
yiyin birbirinizi.
Fatih Terim Teknik Direktor / Tudor Yardimcisi
Bu fikre nasil bakarsiniz renkdaslar? Fikirlerinizi alayim teker teker.
öyle bi ihtimal varsa volkan ş. şimdiye kadar imza atardı gibi geliyor bana
Söylemek istediklerimi bir türlü ifade edemiyorum. En iyisi resimlerle hayallerimi umutlarımı anlatsın. Tek tek resimleri kesip getirmeye çalıştım. Sizinle bir anekdot paylaşıcam.
Yıl 2015-2016 sezonu
Ekli dosyayı görüntüle 17517
Ekli dosyayı görüntüle 17518
Ekli dosyayı görüntüle 17519
Östersunds'a karşı ne oynattı? 6 aydan beri takımın başında bir tane organize atak yapamadık? Ben Östersunds maçını Arena'da izledim sahada ne oynadığını bilmeyen 11 adam vardı. Doldur boşalt yapıyordu takım, Maicon sağ bek gibi oynurdu. Yedekte Garry varken Yasin gibi futbol ile alkası olmayan bir adamı 75 dk sahada tuttu. Tromso örneğini vermen komik olmuş. Tromso bir kazaydı. Oynadığımız maçın zeminini hatırlamıyor musun? Geretsi neden eleştireyim anormal bir durum vardı o gün. Östersunds maçı ise kaza değil faciaydı. 2 maçtada adamlar seni sahadan sildi.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asamoah hanım köylü gözüküyor.![]()
Abla küçük sürprizlerle aşkı hep diri tutuyor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkntanş sana katılıyorum Tudora sövelim ama fazla sövmeyelimEzbere konuşuyorsun. Trömsö bir kazaydı diyorsun ki o maç da çift taraflı maçtı. Hadi deplasmanda kar çamur vs vs Türkiye de neden 1-1 berabere kaldık?
Trömsö maçı eylül ayında oynanmış maçtı. Bu maçlar ise Temmuzda. Trömsö maçında çok daha kaliteli bir kadro vardı ki o sezon sonu şampiyon oldular. Bu seneki maçların kadrosundakilerden nerdeyse 8 as çöp kadro dışı kalıyor.
Eric Gerets o kadroyla elenince kaza oluyor(ki kazaydı, o sezon şampiyon olduk). Tudor bu çöp kadroyla herbiri ilk 11 den düşeceğini bildiği için maçı satan oyuncularla başarısız.
Trömsö bir sonraki turda eleniyor, ÖSter bu turu da geçti.
Trömsö maçı eylül ayının sonlarındaydı. Öster maçı ise Temmuz ortası.Öster sezon ortasında bir takım.
Yani kusura bakmayın. Trömsöye elenen bir hocanın Galatasaray vizyonu falan feslikan deyip istifasını isteseydin. Şuan kesin dememekle birlikte yüksek ihtimal bir şampiyonluğun eksikti ve 4yıldızının da birisi yoktu.
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Daha nasıl açıklayayım.
Tipe baksana hint fakiri gibi vur ensesine al ekmeğiAsamoah hanım köylü gözüküyor.
Teyze ne derse Asamoah "evet kraliçem" der gibi
Dursun Özbek (Fatih Terim için) Bodrum da ! (Sky Spor)
![]()