Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kwadwo Asamoah - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

seneye sözleşmesi biten adamı nasıl kiralıyoruz

Asamoah kadroda düşünülen bir oyuncuydu. Talip olmasaydık da bu adamın sözleşmesi uzatılacaktı. Bonservisini alamazsak kiralama isteyeceğiz. Uzatılıp kiralanacak.
Ben bizimkilerin ısrarla kiralanmasını sağlayacaklarını düşünüyorum. Çok fazla bonservis bedeli ödedik. Feg için de ödeyeceğiz. Gelecek oyunculardan en az 2'sini kiralık bekliyorum yoksa sıkıntıya düşebiliriz.

Bundan sonra alacağımız adamları kiralık+opsiyon yöntemiyle almalıyız. Yoksa uefadan mazallah bir ceza filan yeme riskimiz var çünkü harcadığımız para ciddi bir miktara ulaşmış olacak. Kiralık+opsiyon ile hem bütçeyi rahatlatırız hem tutmazsa pişman olmayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun vadede asamoahı kadroda düsünecegini sanmıyorum ben juventusun su an para sıkıntıları olmadıgı icin bence yeni oyuncu alacakalr

Sneijderin evını asamoaha verın ıste eside rahat eder

Bu kadar transferin uyum süresi en az 1 ay. Sabredecekmiyiz? Sabretmeliyiz...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaman önemli degil bu kadar kalbur üstü baba adamı takım haline getirip ruh yaratabilecek hoca lazım önce

tudor mu bizi takım yapacak ? 3.hafta kovulacak adama bel baglıyoruz

Asamoah'ı sol beke kitlemek yeteneklerini kısıtlamak demek. Orta sahayı üçleyip salacaksın rakibin üstüne.

34000674.png
12012662.png

Bizim en buyuk dusmanimiz kendi taraftarlarimizdir. simdiden belhandaya kufurler ediyorlar.
Aramizda otoban cocuklari cok, renkelri sari lacivermi siyah beyazmi bilemem ama gercek Galatasaraylilar dedigin gibi destek verir kostek olmaz. Forumdada baya kus var, bunlarin kim oldugunu hepimiz goruyorz. ozelikle mac forumlarinda kimin ne oldugunu gorebiliriz, maicona ve belhandaya laf atmak ne kardesim

dedigin gibi 1 ay bilemedin 2 ay surecektir, bu surecte en az hasarla gecirmemiz lazim. kargalar oguzhan gibi bebelerle sampiyon oldu, fazla gozumuzde buyuttuk bu ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt