Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feguli geldi, asamoah gelmek için uğraşıyor, denayer zaten canını ortaya koyuyor. Güzel günler yakın

Sinan beyinsizide gitmek için bin takla atıyo trip atıyor, kimsin lan sen bu gelenlerin ve gelcek olanların anca ayakkabısını boyarsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciguli gol attıktan sonra Te Ma Etma Je çalsın stadda

Sky Sports muhabiri:

Kaveh Solhekol @SkyKaveh

West Ham signing Sead Haksabanovic from Halmstads for about £3m. 18-year-old had trials with Man United, Man City, Liverpool and Chelsea

Feghouli yerine bu oyuncuyu aliyorlar demek, Haksabanovic videolarda fena degil.

Bu kadar bekleyişten sonra iyi idrak edemedik ama yılın transferi

CpCtdrUWAAAdavk.jpg

Deplasmanlar da şu fener'e beşiktaş'a trabzon'a diş geçirmeyi özledim
Korkulan bi takım olmayı özledim
İşte bu takım o takım ❤

TapaTalK

Feneri çöp cagliari takımına karşı izledim. Dsmart da ki yorumcu maçtan sonra bir yorumluyor ki sanırsın real Madrid gibi oynamış takımları.
Orta saha mücadelesi iyi ama hiç bir numarası olmayan takım fener takımı. Bir valbuena ya bakıyorlar işte.

F.Bahçe, Paletta'nın transferi için Milan'la anlaştı ancak oyuncu ikna edilemedi. Alternatif isim aynı takımdan Gustavo Gomez [beIN SPORTS]

di marzio sadece mariano hakkında olumlu haber verdi bu sene.ulan Allahsız asamoah hakkında da olumlu haber ver

Kadroya asamoah yazanlar komik geliyordu 2 gun oncesine kadar. Cok acayip bir transfer donemi.. unal aysal-fatih terim ilk sezonundan bile hareketli.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F.Bahçe, Paletta'nın transferi için Milan'la anlaştı ancak oyuncu ikna edilemedi. Alternatif isim aynı takımdan Gustavo Gomez [beIN SPORTS]

para ile anca ikna olacak gibi paletta.gustavo gomeze iyi diyen de var kötü performans gösterdi diyen de.belirsiz biraz...

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar/Transfer - Asamoah
Badou - Fernando - Belhanda
Feghouli - Gomis - Transfer​

Millet Burak Yılmaz çöpünü bile videolu tanıtımla duyuruyor. Şu Ciguli'ye de birşeyler yapmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt