Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooyş

1adf9f76bf68f0be90a93a55efa7baa1.jpg

TapaTalK

rodrigues olmamış yine de :/

portekizden kanada genç birini alabiliriz aslında.

Aşkın kimi dediyse çıktı hakkını yeme.Samirinde 3-4 güne adı düşer basına,Asamoah dedi çıktı,Ribery dedi yazıldı,Feghu yatmış mı diyorlardı sorun yok diyordu bu sene KAP modunda gidiyor.
Ribery konusunda yanıldı gibi sanki. Basın zaten bunun yazmasından hemen sonra yazdı yani kaynakları aşkındı resmen.

1. Nevzat. Hakkini yemeyelim

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

İlk 11'de golcülük özelliği olan fazla futbolcu yok. Gomis...biraz Belhanda ve Feghouli (bu oyuncuların gol istatistikleri iyi değil).Badou'da biraz katkı sağlar diye düşünüyorum..bir kaç gol Maicon ve Mariano'dan gelse..ee devamı yok. Gomis'e mahkum olabiliriz. ve Belhanda ile Fegholinin daha çok gol atması için dua edebiliriz. İyi geçirdiğimiz sezonlara dikkat ederseniz orta sahada, hatta defansta oynayan futbolcular skora katkı sağlamıştır. Bal yapmayan arı gibi bir takım olmayız umarım.

Son düzenleme:
Ribery konusunda yanıldı gibi sanki. Basın zaten bunun yazmasından hemen sonra yazdı yani kaynakları aşkındı resmen.

Bu Sürpriz olayına bence Ribery çok uygundu,hani çok müthiş bir isim olmalı ki Cenkte inşallah bir sürprizimiz de olacak gibisinden konuşuyordu.Ama Ribery işi bana mantıklı geliyor ki zaten Bayernle sorun olabileceğini de söylemişti

bütün duyumculari seviyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Azize bak yine katakulli çevirmiş

Cagliari maçının biletini ücretsiz yapmış. Büyük ihtimal ffpye takılmamak için bonservis vermeyip hazırlık maçından sonra Cagliari'ye para verecek

bize direkt net katkı lazım. Al nani gibi bi topcu keyfine bak. Olur mu olmaz mi bilmemne bos muhabbet. Genc alsak bile idare edemiyoruz zaten.

aşkın sanırım maaş bağlamış sana :) neyi bildi bu güne değin ribery mibery diye sallıyodu en son

Yav git işine ne saçmalıyorsun,Ftw Mtw bir ton hesap var ama kayda değer tek bilgileri Aşkın yazıyor Kongre üyesi bile onu takip edin diyordu,sen inanmasan nolacak adam gayet iyi bilgiler veriyor Krakerboy gibi basına düşünce damlamıyor sadece hakkını teslim ediyorum.

Valla her ne kadar Tudor a kızsamda adam efsane kadro kurdurdu.

Yapılan transferlerin hepsi çok iyi.
Çöplerin çoğunu gönderdi.
Bu kadro ile Tudor a şans vermek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüzde yüz katılıyorum. Emin olduğum bir şey var ki Tudor topçudan anlıyor.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt